facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Univers du Thé

L'Univers du Thé
"Nous vous proposons une sélection des meilleurs thés purs ou parfumés, noirs, verts, rouges, semi-fermentés, blancs ainsi que des infusions. Nos thés sont conditionnés dans des pochettes garantissant toute leur fraîcheur. Vous trouverez également une élégante collection d’accessoires, un grand choix d’épices gourmandes et raffinées, ainsi que tout un assortiment de cafés du monde.Tout un Univers ! Le nôtre… le vôtre. La livraison est offerte pour la Belgique."
Adres: Rue Bodenbroek 14 Bodenbroekstraat 14 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 513 20 67
Stad: Brussel
Route: Rue Bodenbroek 14
Huisnummer: Bodenbroekstraat 14
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:30
Dinsdag: 11:00-18:30
Woensdag: 11:00-18:30
Donderdag: 11:00-18:30
Vrijdag: 11:00-18:30
Zaterdag: 11:00-18:30
Zondag: 11:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: Univers du the sablon, Palais des Thés, Magasin thé Bruxelles, Thé Belgique, Magasin de thé Uccle, Grossiste thé Belgique, Boutique de thé en ligne, Thé en vrac
Recensies
Ben gisteren voor de eerste keer langsgeweest echt een aanrader een ware delicatesse aan the alsook kruiden en koffie deskundige uitleg en supervriendelijk ga zeker terug
Mooie willekeurige theewinkel. Je moet er echt naar zoeken en als je eenmaal binnen bent, is het hemels! Ik vroeg om wat lapsang souchong en ontdekte ook dat ze nog twee andere gerookte theesoorten hebben. Kreeg een full size kersenboom gerookt: jammie! En kreeg een staaltje gerookte Earl Grey
Beste plek om thee of koffie te kopen in Brussel! Vooral geurende koffie is geweldig. Probeer aardbeien-cheesecake-geparfumeerde koffie of hazelnootkoffie. Het laat zien dat de eigenaar doet wat hij doet met passie. Hij geeft meer om klanttevredenheid dan om het geld. Hij adviseert bij aankoop vanuit het perspectief van de consument en niet vanuit de verkoper.
Een breed scala aan thee, koffie en kruiden die u zullen verrassen! Ik werd verwelkomd door een zeer gepassioneerde heer, het is een genoegen! Bezoeken ! Je gaat zeker met iets kleins de deur uit! ;
Geweldige winkelervaring, vooral dankzij de zeer vriendelijke eigenaar die me geweldig advies gaf! De keuze aan theesoorten is zeer groot en ook voor liefhebbers van koffie en specerijen is er veel te ontdekken.
Geweldige winkel, prachtige en brede selectie van verschillende soorten thee en koffie, ook kruiden. Altijd vriendelijke service en een heerlijke sfeer.
Ik zocht à dé winkel en vond deze! Ik kan je vertellen dat ik aangenaam verrast was! Het is een kleine winkel, maar de kwantiteit en kwaliteit van thé en koffie is gewoon verrassend. Je hebt de mogelijkheid om alle verschillende soorten producten met hun beschrijvingen te ruiken. De mensen die daar werken zijn gewoon charmant, ze zijn aardig en zullen je zeker helpen als je vragen hebt! Vanwege deze formidabele service en vanwege de kwaliteit van het product in deze winkel, raad ik u ten zeerste aan om deze plek te proberen!
Ik raad ten zeerste aan. Zeer aardige eigenaar, hij is zeer deskundig en hij neemt de tijd om uit te leggen en te adviseren. Zeer goede ervaring. Ik heb verschillende soorten thee gekocht en ik zal zeker nog een keer gaan.
Deze plek is een geweldige spectaculaire service en ze verzenden overal vanaf hun website. Bedankt Daniël
Een gevoel van zintuiglijke en emozionale levensvreugde, dove anche mio figlio di 6 anni si sta appassionando alla degustazione di questa bevanda. Een geweldige boetiekduif die veel handelt van grote kwaliteit, zowel professioneel als super enthousiast. Tante regalo-idee voor elke gelegenheid: tazze, teiere, scatole, thermoskan en tanti altri oggetti utili per gustare al meglio le loro ottime bevande. Il personale è molto preparato e disponibile, biedt geldige consigli anche ai più inesperti. We moeten gaan! Een plek waar je een zintuiglijke en emotionele ervaring kunt beleven, waar zelfs mijn 6-jarige zoon graag de verschillende drankjes proeft. Het is een heel mooie winkel, waar je je kunt laten meeslepen door de enorme keuze aan kwaliteitstheesoorten, die allemaal erg smaakvol en erg goed zijn. Er zijn ook veel ideeën om cadeau te geven: kopjes, theepot, thermoskan, doos en vele andere dingen om hun drankjes beter te proeven. Het personeel is goed gekwalificeerd en beschikbaar en zal u waardevolle hulp bieden, zelfs als u geen expert bent. We moeten gaan!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor L'Univers du Thé.

Brussel koffie en thee

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Bodenbroek 14 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. L'Univers du Thé adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met L'Univers du Thé. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over L'Univers du Thé delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Créme Créme 265 meter
Love Ciabatta Love Ciabatta 286 meter
L'Atelier en Ville L'Atelier en Ville 365 meter
Natural Caffè Natural Caffè 380 meter
French Press Café French Press Café 449 meter
MUG Coffee MUG Coffee 460 meter
Starbucks Starbucks 526 meter
Starbucks Starbucks 566 meter
Nespresso Nespresso 626 meter
Snack Tonic Snack Tonic 666 meter
Le Dauphin Le Dauphin 732 meter
Café Capitale Café Capitale 735 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid