facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor L'Atmosphère côté Meuse

L'Atmosphère côté Meuse

Info

Restaurant- Brasserie Dinant

Adres: Place Baudouin 1er, 5, 5500 Anseremme, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 082646609
Stad: Anseremme
Route: Place Baudouin 1er, 5
Postcode: 5500


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Tout simplement Dinant, Le Confessionnal, Dinant, Café Leffe Dinant, Café Leffe, Dinant menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Aux Bonds Gourmands Brasserie Aux Bonds Gourmands 126 meter Plaine de jeux couverte pour les enfants composée de 3 zones pour les différents âges...
Brasserie La Capitainerie Brasserie La Capitainerie 841 meter Wat een geweldige service en heerlijk eten!! Het is eventjes zoeken met de auto, maar...
La planche des saveurs La planche des saveurs 3 km Prima plek. Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. We hadden niet gereserveerd maa...
Recensies
Voor de zoveelste keer hartelijk ontvangen en lekker gegeten: heerlijke keuken, vriendelijke bediening, familiale sfeer. Hier kom hier k echt graag terug.Eten: 5/5
Gezellig familierestaurant met voor elk wat wils. De eigenaars zijn vriendelijk en spreken Frans en Vlaams. Eten was lekker!
Met een groep vrienden hier gegeten. Zeer vriendelijke bediening, lekker eten en goede wijn. Dat alles voor een prima prijs kwaliteit. Een aanrader.
Hele goeie ervaring, goede kwaliteit van het eten. Heel vriendelijk personeel. Praten zowel nederlands/vlaams, engels en frans. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Het voorgerecht vond ik persoonlijk aan de prijzige kant. Het hoofdgerecht was ten opzichte van de prijs zeer goed.
Topper! Mooie gezellige zaak met ruime parking Eigelijk hadden we niet geboekt.en de zaak was eigenlijk al volzet Maar we zijn toch met open armen ontvangen. Vriendelijke gastvrouw die ons in het Nederlands heeft verzorgd en een keuken om je vingers van af te likken. Happy feeling for good price!...we komen als we in de buurt zijn zeker terug.
Dit is een toprestaurant. Je kan er lekker eten, en niet de gewone steak, maar ook andere lekkere dingen, zoals een beenhammetje, vol au vent, vis van de dag. En supervriendelijke mensen die tweetalig zijn. We zijn er 2 keer gaan eten en dag 1 hadden we niet gereserveerd. Maar in het weekend best een tijd op voorhand reserveren.
Zondag, 16:05 uur - na 30 minuten rijden, kregen we te horen dat de keuken dicht is. Onbegrijpelijk volgens mij, gezien straat op google dat de keuken tot 18:30 geopend is.
Maakte nog speciaal een crème brûlée, ookal waren ze op! Super service en heel vriendelijk! Spreken Nederlands en Frans.
Zeer lekker gegeten hier. Gezellig, vriendelijk personeel kortom alles wat je nodig hebt voor een leuk avondje uit!
Super aangenaam restaurant. De uitbaters zijn zeer vriendelijk en attent. Het eten is zeer lekker. Zij zullen ons nog dikwijls zien want je kan er zelfs een glaasje drinken gedurende de dag.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid