facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie La Capitainerie

Brasserie La Capitainerie

Info

Brasserie-Restaurant
Spécialité de viandes sur pierre
Cadre idyllique



"Cadre idyllique avec vue sur le port de plaisance, parking aisé.Spécialité de viandes cuites sur pierre de lave."
Adres: 60 avenue Amand de Mendieta, 5500 Anseremme, Namur, Belgium
Telefoonnummer: 082/67.61.97
Stad: Anseremme
Route: 60 avenue Amand de Mendieta
Postcode: 5500


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: La Capitainerie Dinant menu, la capitainerie, namur carte, Concert Capitainerie Namur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Aux Bonds Gourmands Brasserie Aux Bonds Gourmands 805 meter Plaine de jeux couverte pour les enfants composée de 3 zones pour les différents âges...
L'Atmosphère côté Meuse L'Atmosphère côté Meuse 841 meter Voor de zoveelste keer hartelijk ontvangen en lekker gegeten: heerlijke keuken, vrien...
La planche des saveurs La planche des saveurs 3 km Prima plek. Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. We hadden niet gereserveerd maa...
Recensies
Wat een geweldige service en heerlijk eten!! Het is eventjes zoeken met de auto, maar dan heb je ook wat!! Wij hebben echt een fantastische avond gehad en zo erg genoten. Je voelt je helemaal thuis en wij hebben van elke gang genoten en alles smaakte super! Als we weer eens in de buurt zijn komen we zeker weten terug! Absolute aanrader.
Heel unieke ervaring, als je het exterieur bekijkt zou je je niet kunnen inbeelden wat voor een parel er zich verstopt. Met heel vriendelijk personeel en een unieke eetervaring behoort dit restaurant zeker tot de categorie memoraalbaar. Het beste deel van het dineetje was toch wel hoe je een rauw stuk biefstuk kreeg samen met een baksteen en je ZELF je eigen biefstuk mocht bakken. 5 van de 5 sterren!
Bediening was een ramp,enorm traag en leek onervaren. 40min gewacht om te mogen betalen waarna er water aangerekend werd dat we niet kregen.Gelukkig viel het eten mee.
Superlekker gegeten met zeer vriendelijke bediening in een rustige omgeving aan de Maas. Vooral de specialiteit van het huis vlees of vis zelf aan tafel bakken op een hete steen is een aanrader. En als je zoals ons lekker buiten zit en het fris krijgt, de fleece dekens zijn aanwezig om jezelf warm te houden!
Wij hebben zeer lekker gegeten op een zaterdagavond, mooie presentatie van het eten en een zeer goede smaak. Zowel voor de vis als voor het vlees. Het kader is zeer aangenaam en het personeel is absoluut vriendelijk. Wij komen graag terug naar dit restaurant en ik beveel het aan bij mijn vrienden.
Super leuk tentje met uitzicht op water en bootjes!! Vriendelijke mensen, lekker gegeten en goede home made tzatziki.
Goed gegeten op een leuke locatie. Mooi uitzicht op de haven. Zeer vriendelijk personeel en snelle bediening. Vreemde mayonaise gekregen met een boterachtige structuur.
Mooi terrasje aan het water,lekkere steengrill en vriendelijke bediening.Alles was o.k.
Gewoon lekker eten voor een gewone prijs. Erg vriendelijke bediening ook!
Leuke ligging, accommodatie goed in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid