facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunst & Zwalm

Kunst & Zwalm

Info

Vzw Boem organiseert sinds 1997 Kunst&Zwalm, een tweejaarlijks kunst-event in Zwalm en omgeving.

Geschiedenis

BOEM vzw organiseert sinds 1997 Kunst&Zwalm, een tweejaarlijks kunst-event in Zwalm en omgeving.
Het project nodigt kunstenaars uit om een nieuw in situ werk te maken of interventies uit te voeren in het landschap en bij de bewoners.

Voor deze editie werkt BOEM samen met de Brusselse organisatie nadine vzw en nodigt zowel lokale en Brusselse kunstenaars uit om samen om een nieuw landschap te verbeelden.
Het parcours van Kunst&Zwalm vormt een vrij canvas voor de deelnemende kunstenaars. Ze worden uitgenodigd om in het landschap te ‘wanderen’, of rondzwerven, verdwalen, afdwalen (zowel fysiek als mentaal), flaneren, etc. ‘Wandering’ kan in deze context gezien worden als een werkmethode, i.e. collectief de tijd nemen om de streek te verkennen, het verleden ervan te achterhalen en op zoek te gaan naar specifieke plaatsen waar nog ruimte voor interpretatie of ambiguïteit is.
Het landschap van de Zwalmstreek fungeert als een tijdelijke kunstenaarsstudio waarin diverse kunstdisciplines zullen samenkomen en met elkaar en het publiek in dialoog gaan.

Deelnemende kunstenaars:
Christian Hansen, Francesca Chiacchio, Franky DC, hans Andreas R., Jesse Cremers, Johan Tahon, Lena & Ella Vandenbussche, Lies Van Damme, Lotte Van den Audenaeren, manoeuvre met Chris Rotsaert & Veerle Michiels, Nele Fack,
Oracle met Caroline Daish, Justine Maxelon & Michel Yang, Ruben Machtelinckx, Shervin Kianersi Haghighi, TAFEL, Various Artists
Curator: Loes Jacobs

Data:
31 augustus + 1 september 2019
7 + 8 september 2019
14 + 15 september 2019

Praktisch:
Kunst&Zwalm 2019 start bij de Sint-Dionysius Kerk in Roborst (Borstekouterstraat 57, 9630 Roborst, Zwalm). Hier kan een informatiebrochure en plan bekomen worden op zaterdag en zondag. Het startpunt is open van 13u tot 19u.

Adres: 9620 Zottegem
Stad: Zottegem
Postcode: 9620


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kunst & Zwalm.

Zottegem kunst en amusement

openingstijden, locatie, vervoer. Kunst & Zwalm adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kunst & Zwalm. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kunst & Zwalm delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Domus Nobilis Domus Nobilis 2 km Mooie decoratie en bloemen. Zeer vriendelijke zaakvoerders
Cultuurcentrum Zoetegem Cultuurcentrum Zoetegem 2 km Mooie zaal. Niet te groot niet te klein. Met balkon. Bar is vernieuwd en gezellig. In...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid