facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cultuurcentrum Zoetegem

Cultuurcentrum Zoetegem

Info

CC Zoetegem

Geschiedenis




Adres: Hospitaalstraat 18-20, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 093646456
Stad: Zottegem
Route: Hospitaalstraat 18-20
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: CC Zoetegem film, UiTBalie Zottegem, Foyer Zottegem, CC Zoetegem Facebook, Kommil Foo Zottegem, 11 juli Zottegem 2022, Jazz Zottegem, CC De Abdij
Recensies
Mooie zaal. Niet te groot niet te klein. Met balkon. Bar is vernieuwd en gezellig. Inkom is veel te krap. Probleem als het regent. Dan sta je buiten.
Nostalgie. Nood aan een update. Zottegem heeft een intieme setting als deze nodig, naast de megalomane fuifzaal.
Ze laten je op voorhand tickets betalen. Omwille van de regen waren we enkele minuten later en mocht ik met 2 kleine kinderen, de zaal niet in. Schandalig. Dit heb ik ergens anders nog nooit meegemaakt! Mij zullen ze er niet meer zien!
Verouderde infrastuctuur, logistieke nachtmerrie, moeilijke akoestiek. Maar wat een fantastische ploeg runt dit CC. Elk technische mankement word dubbel gecompenseerd door de warmte en het enthousiasme van de medewerkers van het centrum. Straf wat deze mensen voor mekaar krijgen. CHAPEAU!
Wij kwamen hier op 23/11/21 met school naar een toneel. Van corona was er precies geen sprake volgens de werknemers. De covidsafetickets werden niet gecontroleerd, verder was er ook geen ventilatie, ookal vroeger de leerkrachten om deuren open te zetten. Dit mocht neit van de werknemers. Ook was er geen controle op mondmaskers, wat in deze tijd op elke openbare plaats verplicht is.
Leuk cultureel centrum. Voelt nostalgisch aan. De klapzetels, de smalle doorgang het brengt je terug naar enkele decennia geleden.
Er hangt een leuke sfeer, aangename stoeltjes en vriendelijke mensen daar.
Jamsession van de leerlingen van de muziekschool. Leuke avond en vriendelijke gelegenheidsbarman.
Originele en leuke voorstelling van cultuurprogramma voor komend seizoen met daarna gezellige receptie.
Af en toe leuke films en voorstellingen. Kleine zaal, met ook een beperkt podium. Al sinds kleins af aan hier geweest. Lijkt nog niet vernieuwd sindsdien. Webshop werkt niet met eID...
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cultuurcentrum Zoetegem.

Zottegem cultureel centrum

openingstijden, locatie, vervoer. Hospitaalstraat 18-20 zottegem kunst en amusement kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Cultuurcentrum Zoetegem adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cultuurcentrum Zoetegem. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cultuurcentrum Zoetegem delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vasillakis Live Vasillakis Live 209 meter
Kunst & Zwalm Kunst & Zwalm 2 km Vzw Boem organiseert sinds 1997 Kunst&Zwalm, een tweejaarlijks kunst-event in Zwalm e...
Domus Nobilis Domus Nobilis 4 km Mooie decoratie en bloemen. Zeer vriendelijke zaakvoerders
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid