facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KU Leuven Stiltehuis

Info

Het KU Leuven Stiltehuis is geopend van maandag tot en met donderdag van 9 tot 17uur. Zomersluiting: van 15 juli tot 16 augustus.

Geschiedenis

De geschiedenis van het stiltehuis gaat terug tot in de Romeinse tijd. Begin zeventiende eeuw werd het eigendom van de Leuvense Jezuïeten. Op historische stafkaarten gebruikt men ''Jezuïtenhof'' of ''Jozefietengoed''. De jezuïeten gebruikten het als buitenverblijf voor meditatie en ontspanning. Vanaf 1870 werd het domein een buitenhuis voor paters en leerlingen van het Jozefietencollege te Leuven. In 2011 werd de KU Leuven eigenaar met de belofte de geest van het domein te bewaren. Zo kreeg het in 2015, in het kader van een duurzaam personeelsbeleid, een bestemming als stiltehuis.

Meer info op de website

Adres: Kapeldreef 46 D, 3001 Heverlee
Stad: Heverlee
Route: Kapeldreef 46 D
Postcode: 3001


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thermotechnisch Instituut Thermotechnisch Instituut 1 km Ik heb hier mijn thesis gemaakt ;-
Departement Materiaalkunde - KU Leuven Departement Materiaalkunde - KU Leuven 1 km Aula's zijn echt verschikkelijk, matige leservaring. Vaak lawaai van machines ook.
Departement Architectuur - KU Leuven Departement Architectuur - KU Leuven 1 km Vertaald door Google Openingsuren van de administratie: Maandag, dinsdag, donderdag e...
ucll - HR ucll - HR 2 km Bachelor SW Personeelswerk (HR)
Studentenraad Campus Sociale School Studentenraad Campus Sociale School 2 km Corona maatregelen worden niet nageleefd door leerling noch leerkracht.
Sportkot Sportkot 2 km Perfecte plaats om met je vrienden even te voetballen. Er is wel vaak volk maar als j...
Alloreki Alloreki 2 km Alloreki staat voor ALumni Lichamelijke Opvoeding REvalidatiewetenschappen en KInesit...
Recensies
Rustige mooie plaats in de natuur
Gesloten op zaterdag
Alom rust en stilte
Vertaald door Google Ik heb net de eigenaar ontmoet en een uitgebreide rondleiding gehad door de prachtige 18e-eeuwse faciliteiten. Een ideale en mooie plek voor onderzoeksgroepen om elkaar te ontmoeten, te brainstormen en dingen voor elkaar te krijgen in een mooie en rustige omgeving, ook met lunch- en koffiemogelijkheden. De tarieven zijn zeer redelijk voor groepen. Gratis voor individuele universiteitsleden die een rustige ruimte nodig hebben om na te denken, te lezen, te schrijven, enz. reserveren is vereist om je eigen grote kamer met bureau, comfortabele stoel en een prachtig uitzicht op de bossen daarachter te hebben. Zal dit zeker aanbevelen aan iedereen in mijn faculteit en daarbuiten. Origineel Just met with the proprietor and had an extended tour of the beautiful 18th century facilities. An ideal and beautiful place for research groups to meet, brainstorm, and get things done in a beautiful and peaceful environment, with lunch and coffee options as well. Rates are very reasonable for groups. Free to individual University members who need a quiet space to reflect, read, write, etc. reservation required to have your own large room with desk, comfy chair, and beautiful views of the woods beyond. Will definitely be recommending this to all in my faculty and beyond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid