facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kingslize Pizza

"Onze Missie bij KingslizePizza zegt u? Dat is de pizzabeleving steeds opnieuw heruitvinden en verbeteren met de goedkeuring van alle pizzaliefhebbers en dit al 16 jaar lang. Dit betekent dat we u een uniek en uitmuntend pizzaconcept voorschotelen waarbij geen tijd, investering of moeite werd gespaard om uw zintuigen de lekkerste pizza-ervaring te doen beleven in al haar facetten."
Adres: Nekkerspoelstraat 6 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 55 51 11
Stad: Mechelen
Route: Nekkerspoelstraat 6
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: kingslize pizza leuven, kingslize pizza korting, kingslize pizza wilrijk, kingslize pizza berchem, kingslize pizza aalst, kingslize pizza halal, kingslize pizza lier, kingslize pizza openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizza Hut Pizza Hut 2 km
Nino's Nino's 4 km Gezellig, leuke inrichting, heel vriendelijke bediening. Pizza lekker, wijn, koffie.....
Recensies
Bbq Chicken besteld. Pizza's vrij dun en aan de kleine kant, minder belegen als wat ik gewoon ben, maar wel echt SUPER LEKKER van smaak! Voor de grote honger beter een groot formaat nemen. Nog warm, netjes bij levering in de doos, met snoepje, en nat doekje voor handen te kuisen. Zeker een aanrader! + Bezorger was heel vriendelijk, heel snel geleverd.
Positief verrast, wat een heerlijke pizza! Zelfs de rucola erop is nog helemaal vers ondanks bezorging. Fijn dat je ook volkoren deeg kunt kiezen. Flesje balsamico erbij en doekje voor je handen. Salade was ook goed. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
Wij hadden per ongeluk 2 bestellen geplaatst en verkeerde optie qua afhalen en leveren. De eerste bestelling kregen wij gratis !!! Niet wat ik verwachte, maar heel lief van hen !
Altijd mijn lievelingsplaats geweest voor Pizza. Erg lekker eten, lookbroodjes, kip, andere bijgerechten topkwaliteit! Klantenservice is top top top. Ze waren de looksaus vergeten, ik heb hiervoor gebeld en nog geen 7 minuten later stonden ze voor de deur met de looksaus en een gratis dessertje. Andere plaatsen kunnen hier van leren! Merci Kingslize!
Altijd een goede service. Pizza is zo lekker en heet. Altijd klant vriendelijk. CG
een zeer mooie verpakking met alles wat je nodig hebt, goede pizza en zeer knapperige vleugels, blijft de prijs een beetje hoog
Top pizza zeer luek dat er extra bij zit zo als het muntje en het handdoekje alleen wat weinig bbq suas op de bbq chicken en levering was top zeer vriendelijk weer een vaste klant bij
Top service en heel lekker pizza!
Snel,lekker, vaak kortingen en heel professioneel! Echt een aanrader!
De eerste keer dat ik pizza thuis liet leveren. Heel lekkere pizza en smakelijke dessertjes. Op korte tijd aan huis gebracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid