facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kardemom Dessertenhoeve

Kardemom Dessertenhoeve

Info

Koffie, taart, ijs, zoetigheid ....

Geschiedenis

Koffiehuis met huisbereide taarten en desserts.
Catering van taarten/dessertbuffetten op bestelling.



"TAART- en KOFFIEHUIS in een gerestaureerde vierkantshoeve in Lebbeke.In goed gezelschap kan je bij mooi weer zalig vertoeven op de binnenkoer met een heerlijke koffie of thee en een stukje huisbereid gebak.Maar er is ook bier, cava, wijn, frisdrank en huisbereide limonade en mocktails ...Of haal je taart en desserten af.Naast een klein assortiment aan TAART, kan je ook DESSERTBOXEN en MUFFINBOXEN bestellen voor TAKE AWAY.Zin in een groter feest, dan help ik je graag bij de samenstelling van een DESSERTBUFFET.Liefs en welkom,Nancy"
Adres: Rossevaalstraat 70, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: 0477 79 72 03
Stad: Lebbeke
Route: Rossevaalstraat 70
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Kardemom Lebbeke openingsuren, Dessert Lebbeke, Taarten Lebbeke, Rossevaalstraat Lebbeke, Baardegemsestraat Lebbeke, Koffie Lebbeke, Dessertbuffet Dendermonde, IJshoeve Nicky
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De mistanguette De mistanguette 551 meter Uitstekende service, uitgebreide menukeuze en verzorgde food presentatie met aandacht...
Koffiehuis Madeleine Koffiehuis Madeleine 633 meter Fijne bediening. Vriendelijke mevrouw.
Nell koffie- en snackbar Nell koffie- en snackbar 772 meter wij hebben ontbijt aan huis laten leveren, alles was zeer verzorgd en lekker, ruime k...
GoldenFries GoldenFries 2 km Stipt op de afspraak, correcte afhandeling , vriendelijke communicatie, lekkere friet...
Recensies
Dit koffiehuis werd ons aangeraden door een vriendin en ze heeft niet overdreven: het is heel lekker, er is ongelofelijk veel keuze en wij vinden de locatie top! Een pluim waard en zeker een plekje om regelmatig terug te keren. Proficiat ook voor de netheid en de vriendelijke bediening!
Vriendelijk personeel, aangename locatie, landelijk. De koffie vind ik persoonlijk minder, de desserts crêpes suzette en taartjes zijn zeker oké!
Wees op tijd indien je graag een dessertbord wilt uitproberen! Lekkere verse taarten, wafels, pannekoeken, ijscoupes, diverse soorten thee en koffie. Leuk als tussenstop!
Gezellige locatie. Vrij weinig keuze om dessertenhoeve te heten. Heel lekkere ijscreme maar coupes slechts ter grote van een kinderijsje.
Zeer lekker, vriendelijke dame!!!
Lekkere dessertjes aan schappelijke prijzen. Eén minpuntje; binnen zeer rumoerig, waarschijnlijk door de slechte akoestiek. Maar buiten op het terras is het heerlijk vertoeven.
De dessertjes waren super lekker, De bediening super vriendelijk. En de boerderij is ook super gezellig Een echte aanrader!!!
Een aanrader voor elke fietser om even te verpozen en te genieten van een lekker stukje gebak.. Gezellige zaak..
Correcte koffies, lekker zelfgemaakte cake en taart. Redelijk gezellig kader.
Desserthoeve: dan weet je genoeg zeker? Lekkere dessertjes en tof kader. Zalig terras ook
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kardemom Dessertenhoeve met het openbaar vervoer


Lebbeke Konkelgoedstraat 410 meter
21
23
24
Lebbeke Konkelgoedstraat 410 meter
320
Lebbeke Konkelgoedstraat 430 meter
21
23
24
Lebbeke Konkelgoedstraat 430 meter
320
Lebbeke 450 meter
BUS
IC
S10
S3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid