facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GoldenFries

GoldenFries

Info

Geen bijzaken hier ... hier gaat het om de Friet, in al zijn glorie....Goudgeel en typisch Belgisch !!!!!

Geschiedenis




Een ode aan de aardappel in de vorm van goudgele frietjes

De mobiele foodtruck GoldenFries is ongezien in ons land. Niet alleen brengt GoldenFries de beste frietjes, maar zorgt de foodtruck voor een fantastische sfeer op uw feest of event.

De truck zelf brengt een ode aan de aardappel en u kunt met eigen ogen volgen hoe hij in uw puntzak terecht komt: van planten en oogsten tot transport om uiteindelijk in de foodtruck geschild en gesneden te worden: kraakvers en gebakken zoals het hoort.

GoldenFries brengt luxefrietjes on the move. De bühne voor deze Belgische voorstelling is een omgebouwde ambulance, de protagonisten zijn uiteraard de frietjes!
Met andere woorden: een culinaire beleving met de nodige portie rock & roll en een portie beats on top. Geserveerd in een koperen puntzakje met diverse zelfgemaakte sausjes en verrassende kruiden.

GoldenFries maakt van uw event, bedrijfsfeest, verjaardagsparty, trouw of communiefeest een op en top Belgische beleving, want frietjes op het menu betekent feest! � Dit alles aangevuld met verse sauzen en met snacks naar keuze.
Ook het stoofvlees, goulash, vol-au-vent en onze overheerlijke verse kibbeling maken wij allemaal zelf !!!



"De mobiele foodtruck GoldenFries is ongezien in ons land. Niet alleen brengt GoldenFries de beste frietjes, maar zorgt de foodtruck voor een fantastische sfeer op uw feest of event. De truck zelf brengt een ode aan de aardappel: kraakvers en gebakken zoals het hoort."
Adres: Binnenstraat 43, 9280 Lebbeke
Telefoonnummer: +32475891004
Stad: Lebbeke
Route: Binnenstraat 43
Postcode: 9280



op zoek naar gerelateerd: Mobiele frituur, Friet foodtruck, Frietmobiel Waregem, Frituur Lebbeke, Foodtruck frietjes Antwerpen, Mobiele frituur waasland, Frietmobiel huren, Mobiele frituur Oudenaarde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Copperdog Copperdog 0 meter Super lekkere en authentieke haute dogs! Heel veel keuze en met passie gebracht. Knap...
De mistanguette De mistanguette 1 km Uitstekende service, uitgebreide menukeuze en verzorgde food presentatie met aandacht...
Kardemom Dessertenhoeve Kardemom Dessertenhoeve 2 km Dit koffiehuis werd ons aangeraden door een vriendin en ze heeft niet overdreven: het...
Recensies
Stipt op de afspraak, correcte afhandeling , vriendelijke communicatie, lekkere frietjes. Wij zijn tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid