facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor K 50

K 50

Info

Healty food center.
Even pinnen?
Kom gerust binnen.
Lekkerste broodjes van t stad
Wraps
Suggesties
Slaatjes
Hamburgers
Of even een lekker koffietje
Welkom



"Gezellige lunchroom waar u kunt genieten van heerlijk belegde broodjes, salades, wraps, hamburgers en meer.Ook voor een lekkere koffie bent u meer dan welkom."
Adres: Kammenstraat 50, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032130515
Stad: Antwerp
Route: Kammenstraat 50
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 17:00
Dinsdag: 11:00 - 17:00
Woensdag: 11:00 - 17:00
Donderdag: 11:00 - 17:00
Vrijdag: 11:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
eeetwell eeetwell 300 meter Lekkere sapjes voor on the go komen halen, fijn gezond alternatief tussen al die fast...
Coffee College Coffee College 768 meter Klein maar goede koffie en snacks. Gratis WiFi.
MAONA Corner coffee, juice & more MAONA Corner coffee, juice & more 1 km Lekker eten en goed belegd je krijgt waar je voor betaald vriendelijke mensen en g...
Jus Jus Jus Jus 1 km Too good to go geen aanrader. Er wordt vermeld dat er ter waarde van 15euro aan produ...
Maju Maju 1 km Nooit eerder heb ik een negatieve review geschreven. Maar de onrespectvolle manier wa...
Recensies
Heeft dus een nieuwe naam. Lekkere broodjes zowel warm als koud. En heerlijk rosé wijntje voor een heel leuke prijs de fles.
Heel vreemd behandeld geweest. Toen we na lang wachten binnen wouden gaan bestellen, kregen we te horen dat ze ons er niet meer bij konden nemen. Begrijpelijk als jet druk is, maar er zijn andere opties om dit te communiceren: " willen jullie al iets drinken?", " Het gaat even duren", een tafeltje minder zetten...
Wat een leutig hoekske. Ideaal om op t gemakske weg van de drukte iets te grabben. Wel geen overdreven portie maar op mijn leeftijd wordt dat een voordeel.
Kleinschalige en gezellige locatie. Best lang wachten in vergelijking met het kleine aantal tafels en het voldoende aantal personeel. Hier hebben we op zich begrip voor tijdens een drukke koopzondag. Daarnaast was het spek op, wat niet vermeld werd bij het opnemen van de bestelling. We kregen dit pas toevallig te horen toen onze buur ernaar vroeg tijdens het eten van zijn broodje waar normaal gezien ook spek bij hoorde. Er werd niet gevraagd of we graag van keuze zouden veranderen dus we gingen ervan uit dat onze broodjes meteen zouden volgen aangezien we meteen na de tafel naast ons twee maal hetzelfde besteld hadden. Uiteindelijk moesten we nog eens 25 min. wachten om uiteindelijk 2 smossen kip te krijgen die we niet echt besteld hadden. Hier gaan we niet echt moeilijk over doen. Maar uiteindelijk kregen we bij het betalen ook geen kleine tegemoetkoming. Weinig klantvriendelijkheid vinden we. Het gaat tenslotte gewoon om het principe. Geen prettig gevoel aan overgehouden dus de kans is zeer klein dat we nog eens teruggaan.
Super lekkere verse broodjes rijkelijk belegd. De naam is wel veranderd maar 'k weet 'm niet meer
Heerlijke smoothies en vriendelijke medewerkers. Daarnaast een fijne sfeer!
Ik had een broodje brie besteld. Na 20 minuten wachten kreeg ik een broodje sweety, waar ook brie op zit. Maar dat was € 7,8 ipv € 3,8. Deze service vind ik ondermaats, zeker omdat dit toch wel zeer prijzig was. Ik heb het gewoon betaald, maar hier zien ze me nooit meer terug.
Niet al te beste ervaring vanmorgen. Ondanks corona toch even iets gaan drinken. Tafeltjes waren niet schoon, kussens ook niet. De meisjes jobstudenten? die aan het werk waren stonden er duidelijk tegen hun zin. Niet vriendelijk, weinig behulpzaam. Wel lekkere koffie.
Na een uur weggegaan zonder te eten. Ik moest zelf de serveerster vragen waar het bleef. Antwoord terug was dat het even druk was.. geen excuses, niet vragen of we nog iets te drinken willen, niet tussendoor even tegen ons gezegd dat het wat langer ging duren.
Homemade ice tea was water met grenadine: €3,5. Appelcake was 2 postzegels groot: €4,5. Personeel allesbehalve vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid