facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor eeetwell

"Wij maken lekker + gezond eten, sappen en smoothies met verse en lokaal geproduceerde ingrediënten wraps - salads - warm bowls - broodjesjuices - smoothies - protein shakes"
Adres: Meirbrug 6, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32470709090
Stad: Antwerp
Route: Meirbrug 6
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 21:00
Zaterdag: 07:30 - 21:00
Zondag: 07:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Eeetwell Belgium, Eeetwell locations, Eeetwell jobs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K 50 K 50 300 meter Heeft dus een nieuwe naam. Lekkere broodjes zowel warm als koud. En heerlijk rosé wij...
Coffee College Coffee College 467 meter Klein maar goede koffie en snacks. Gratis WiFi.
MAONA Corner coffee, juice & more MAONA Corner coffee, juice & more 966 meter Lekker eten en goed belegd je krijgt waar je voor betaald vriendelijke mensen en g...
Jus Jus Jus Jus 1 km Too good to go geen aanrader. Er wordt vermeld dat er ter waarde van 15euro aan produ...
Maju Maju 2 km Nooit eerder heb ik een negatieve review geschreven. Maar de onrespectvolle manier wa...
Recensies
Lekkere sapjes voor on the go komen halen, fijn gezond alternatief tussen al die fast food ketens. Vriendelijk geholpen en onze bereiding voor onze neus mee gevolgd ! LEKKAH.
Klein maar goed zaakje. De sfeer was prettig maar de inrichting vond ik niet heel warm. Het eten was erg goed bereid! Gezonde opties en genoeg variatie. Je moet het zelf bestellen en ophalen bij de kassa. Je krijg namelijk een pieper mee, deze gaat af zodra je bestelling gereed is. Vegetarische menuopties: Zelf had ik gekozen voor een falafelsalade. Deze was erg lekker. Veel gerechten zijn wel met vlees, heel veel opties zijn er niet om uit te kiezen gezien ze een kleine kasrt hebben. Maar wel poké bowls of salades. Daarin kun je altijd aangeven wat je er niet in wilt hebben. Het wordt vers bereidt.
Ik ben hier de afgelopen dagen 2 keer geweest en wat is dit eten en drinken lekker zeg, erg fijn dat er bij elk gerecht aangegeven is hoeveel calorieën het bevat zo weet je precies of het binnen je dieet past.
Bij een vorige bestelling was er iets misgegaan met de verpakking. De service om dit recht te zetten verdient echt wel 5 sterren. Het eten is daarnaast ook altijd in orde! Ik raad eeetwell antwerpen zeker aan!
Een fijne plek voor jouw healthy fix! Eeetwell serveert een ruime selectie aan salades, warme bowls en bijzonder lekkere smoothies!
het is lekker eten... MAAR.... heb hier nu al twee keer eten afgehaald. Eerste keer was ik samen met een vriend langs gegaan. We hadden twee verschillende maaltijden maar kregen dezelfde mee.... Tweede keer had ik een slaatje met verschillende ingrediënten, heb het nagekeken op hun site welke allemaal en hier miste er toch wel 2 tal ingrediënten. Daarnaast zijn hun porties niet de grootte die ze adverteren. Lekker, maar helaas niet zen geld waard, je kan het beter zelf thuis maken!
Zeer beleefde mensen, heel gastvrij. Wist niet direct wat bestellen maar meneer aan de balie vergemakkelijkte de keuze. De smoothie banaan gaf me meteen de energie die ik zocht. En het eten was heerlijk. De ingrediënten complimenteerden elkaar, niets was uit zijn plaats. Had mss avocado’s in gemogen haha. Heel cozy place om te eten. De sfeer, de muziek op de achtergrond past perfect bij elkaar. Gezond is niet altijd saai! Zeker aanrader.
al 3 keer zeer zeer lekker gegeten hier. Er zijn veel vegetarische of veganistische opties. Alles was super lekker en het waren grote porties. Er werd ook rekening gehouden met allergieën! We blijven zeker terug komen!. Ook vriendelijke bediening!
Ideaal voor een snelle hap. Hugo’s Braised Bowl is een aanrader.
Mijn zoon en ik hebben hier lekker geluncht. De wrap en de quesadilla waren zeer lekker en de smoothie ook! Bij Eeetwell komen we nog, als we in 't Stad zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid