facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jin Yan Lou

Adres: Baron de Maerelaan 58 , Brugge 8380, BE
Telefoonnummer: 050 54 67 07
Stad: Brugge
Route: Baron de Maerelaan 58
Postcode: 8380


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lange Muur De Lange Muur 14 km Vriendelijke en gezellig eigenaar en zeer lekker eten. Bami "lange muur" ze...
Recensies
Super Chines restaurant op een hoek diverse parkeerplaatsen in de buurt heerlijk gegeten ik had 110 dit was lamsvlees met groente en een beetje pittig saus met bami echt geweldig bijna drie borden vol voor 11,50€ vriendelijk mensen en een zuiver zaak zeker voor herhaling vatbaar top
Volgens de eigen website is deze plaats "open" wat dus duidelijk niet zo is. Vorige maal bij het afhalen ging de bestelling klaar zijn een half uur na het bellen. Na een half uur wil ik de bestelling ophalen zegt de dame aan de kassa "Nog 40 minuutjes geduld, de keuken kan niet mee". Daar dus 40 minuten extra tijd kwijt gespeeld en zelf niet eens een drankje aangeboden gekregen.
Altijd een warme ontvangst, één van de weinige plekken in Zeebrugge-bad waar je nog aan democratische prijzen kan eten. De buffetformule is top, de wijnkaart heeft mooie verrassingen aan zeer schappelijke prijzen. Een aanrader.
Mijn vriendin en ik komen hier elk jaar terug en rijden hier ook 250 km voor. Het is een klein tentje maar het eten is overheerlijk! Vooral de kabeljauw in deeg!
Goed en lekker eten. Alles proper. Vriendelijk pesonneel. Democratische prijzen 10 euro menu met een drink!
Normaal atijd vers en goed deze keer een ramp maar kok was ziek was wat behelpen in de keuken
Goed van prijs, de smaak is iets boven gemiddeld, goede bediening!
Eerder basic voor lunch maar wel goedkoop om te eten
Top ,heel goed restaurant met vriendelijke uitbaatster
Heel lekker om te eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid