facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lange Muur

Info

Klassieke Chinese restaurant gelegen in het hartje van Brugge, met al jouw favoriete gerechten en meer aan een eerlijke prijs.

Geschiedenis

Voor een snel gerechje of een flinke hap? Voor jou maken we altijd plaats.

Gelegen in het centrum van Brugge op wandelafstand van de markt.

Heerlijk tafelen in ons gezellig restaurant? Of liever thuis op alle gemak?

Traditionele Chinese keuken vol smaak. Aan variatie is er niets tekort.

Dus waar wacht je nog op?

AARADER;

LUNCH SPECIAL; €13;90

MAANDAG-ZATERDAG; 11u30-14u30

1.Soep
2.Loempia
3.Hoofdgerecht naar keuze (Er zijn 10 keuzes!)
4.Koffie of Jasmijn thee

Adres: Sint - Amandsstraat 11 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 33 27 19
Stad: Brugge
Route: Sint - Amandsstraat 11
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: de lange muur terneuzen, chinees de lange muur, de lange muur meerkerk, de lange muur scherpenzeel, de lange muur emmeloord, de lange muur dinxperlo, de lange muur rolde, de lange muur baarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jin Yan Lou Jin Yan Lou 14 km Super Chines restaurant op een hoek diverse parkeerplaatsen in de buurt heerlijk gege...
Recensies
Vriendelijke en gezellig eigenaar en zeer lekker eten. Bami "lange muur" zeker aan te raden!Eten: 5/5
Zeer lekker en enorm vriendelijke mensen! We kwamen dit afhalen en bestelde ter plekke nog iets extra en hij liet ons ergens neerzitten zodat we niet moesten blijven rechtstaan. Ook was er 10 procent korting doordat dit met afhaling was.Eten: 5/5
Vriendelijke bediening, wat duurder dan de meeste Chinese restaurants dat we al bezocht hebben, maar OK omdat het zo dicht bij het centrum van Brugge is! Het eten was lekker en gevarieerd!
Zeer slecht. Overspannen bediening die ons zsm weg wilden hebben. En niet alleen wij, meerdere klanten. Hoe wij het in ons hoofd haalden om slechts te lunchen. We moesten minimaal een hoofdschotel nemen anders mochten we niet naar binnen. Alleen een lunch was voor hen niet rendabel. Schande én onbeschoft. Nóóit weer. Héél merkwaardig dat alle overige recenties zóó positief zijn.....
Twee keer heerlijk uitgebreid gegeten. Verrassend gevarieerde kaart die me benieuwd maakt naar het volgende bezoek. En ze hebben Brugse Zot.
Via bezorging gebeurd. Eten was ni slecht maar kroepoek was oud, hard. Graag geen oude kroepoek meegeven bij bestelling. Eend in sinaas is één vd betere maar heb nog beter gehad bij zowel Franse keuken of chinese.
Trekt op niets !! Kip niet goed gebakken . Zo rauw als iets . Schandalig dat jullie deze zaak runnen !!Eten: 1/5
Super overspannen en onbeschofte eigenaar. Wist niet hoe snel hij ons weer de zaak uit moest jagen. Hoe we het in ons hoofd haalden om " alleen maar" te komen lunchen?? Minimaal een flinke hoofdgerecht en anders niet welkom! Schande! Een ander gezelschap liep ook de zaak uit en had dezelfde ervaring. Ik kan dus geen enkele vraag beantwoorden.
Goede prijs / kwaliteit. Eten was smaakvol en voldoende. Interieur is redelijk verouderd, maar niet wat je standaard bij een Chinees restaurant tegenkomt. Service is snel en wel vriendelijk.
Traditionele inrichting van een Chinees restaurant. Iet of wat kitcherig.Vlotte en vriendelijke bediening. Lekkere dagschotel aan modale prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid