facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JIMS Kortrijk

JIMS Kortrijk

Info

Fitness

Geschiedenis

Bij JIMS fitness mag je meer verwachten! Fitness vanaf 14,99 € per maand. De modernste toestellen, live groepslessen, en een opgeleid en enthousiast team.



"Onze fitnessketen is meer dan alleen een plek om te sporten; het is een gemeenschap waarin mensen van alle fitnessniveaus zich welkom voelen en aangemoedigd worden om hun persoonlijke doelen te bereiken.Wij geloven dat iedereen het potentieel heeft zijn of haar leven te transformeren door middel van lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl. Daarom bieden we niet alleen de faciliteiten maar ook een team van opgeleide en gepassioneerde fitnesscoaches die klaar staan om je te begeleiden."
Adres: Walle 6, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: 056/222.491
Stad: Kortrijk
Route: Walle 6
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: JIMS Kortrijk openingsuren, Fitness Kortrijk, JIMS abonnement opzeggen, JIMS Kuurne, JIMS fitness, Ultimate Gym Kortrijk, JIMS fitness Gent, Basic-Fit Kortrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blueberry Hill Blueberry Hill 2 km We gingen vandaag voor de eerste keer klimmen met onze kinderen van 6 en 8. We kregen...
Healthy-Club Kortrijk Healthy-Club Kortrijk 2 km Super sfeer en toffe coaches!
Bodydynamic Bodydynamic 2 km uniek concept te Kortrijk, combinatie warmte-cabine en I-Fit (EMS) Sporten onder bege...
De Kaai De Kaai 2 km Goede begeleiding, verzorgde infrastructuur
Ultimate Gym Kortrijk - Oxygen Fitness Clubs Ultimate Gym Kortrijk - Oxygen Fitness Clubs 2 km De best uitgeruste Gym waar ik al getraind heb in de 32 jaar dat ik met gewichten bez...
Volleyteam Kortrijk A Volleyteam Kortrijk A 2 km Heel lieve mensen in het bestuur ik raad zeker aan om eens te komen kijken naar een m...
Recensies
Ruime fitness met groot aanbod aan krachttoestellen, groepslessen en cardio. De prijs van een vipabonnement valt goed mee en je kan hiermee 1x per week gratis iemand meenemen + sportdrank inbegrepen. Mensen met zelfde domicilie kunnen ook voordelig tarief krijgen 15eur/maand. Het personeel is er ook vriendelijk en gratis parkeren is er geen probleem. Top!
Mooie fitness. Verzorgde toestellen. Ruimte. Douches. WoW. Ik was verrast. Vriendelijk personeel ook. Heb er met mijn lidkaart van Gent kunnen sporten. Echt ideaal om lange namiddag te doorbreken.
Gezellig en aardig personeel!
Goed,goedkoop,wel heel druk tegenwoordig met piekmomenten. Dan moet je heel creatief zijn om alles gedaan te krijgen. Voor de rest dik tevreden.
Mega kwalitatieve toestellen, de beste lesgevers ooit voor een super-gevarieerd aanbod aan groepslessen EN positieve vibes onder de leden. Dit alles in een super nette club met gigantisch vriendelijk onthaal. Wie wil er nu niet in zo’n toffe dynamische sfeer te sporten?!
Jims fitness voelt als thuis komen. Warm onthaal ,vriendelijk en gemotiveerd personeel. Na 5 maand lid te zijn en 15 kg lichter voel ik me beter dan ooit! Ik zou het iedereen aanraden: prijs-kwaliteit ,goede openingstijden ,voldoende toestellen ,etc... Kortom een super fitness!
Enorm vriendelijke mensen, helpen beginners met workout schema's, tonen oefeningen voor en beantwoorden alle vragen, hoe klein of dwaas ze ook mogen lijken!
Top. Vriendelijke mensen. Niet te druk En je word niet aangestaard
Aangename gym met zeer gespierd personeel!
De enige fitness waar ik me op min gemak voel en weet dat ik kan extra uitleg vragen over oefening. Altijd zeer vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid