facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blueberry Hill

Blueberry Hill

Info

Avonturensportcentrum met o.a. klimmen, speleo, commandoparcours, boogschieten & blaaspijpschieten

Geschiedenis

Blueberry-Hill biedt een enorme waaier aan avontuurlijke activiteiten, cursussen en events aan voor jong en oud.

Ben je op zoek naar een familie-uitstap, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitstap, verjaardagsfeestje of gewoon een leuke plek om te leren muurklimmen? Kijk verder op onze site en je vindt zeker wel de ideale formule voor jou.

Al onze activiteiten (uitgez. commandoparcours) zijn indoor, met andere woorden: slecht weer of niet, het avontuur blijft verzekerd!

We zijn gesloten op zaterdag en zondag van 15 juli tot 15 augustus.

Tijdens de schoolvakanties (BEHALVE HET ZOMERVERLOF) zijn we tijdens de week open vanaf 14u.

Op volgende feestdagen zijn we ALTIJD gesloten :
Nieuwjaar (1/1) - Pasen - Paasmaandag - Dag van de arbeid (1/5) - O.H. Hemelvaart - Pinksteren - Pinkstermaandag - Nationale feestdag (21/7) - brugdag (14/8) + O.L.V. hemelvaart (15/8) - Kerstmis (25/12) - Op andere feestdagen zijn we open van 13u tot 19u.
Bij vragen of onduidelijkheden contacteer ons telefonisch of raadpleeg onze Facebookpagina.

Adres: Oudenaardsesteenweg 343, 8500 Kortrijk
Telefoonnummer: +32 56 22 80 79
Stad: Kortrijk
Route: Oudenaardsesteenweg 343
Postcode: 8500


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 14:00 - 00:00
Woensdag: 17:00 - 00:00
Donderdag: 17:00 - 00:00
Vrijdag: 17:00 - 00:00
Zaterdag: 13:00 - 19:00
Zondag: 13:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Muurklimmen Deinze, Klimzaal Oostende, Verjaardagsfeestje blueberry Hill, Muurklimmen in de buurt, Klimmuur deinze, Klimclub Brugge, Klimmuur Zwevegem, Klimmen Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Volleyteam Kortrijk A Volleyteam Kortrijk A 2 km Heel lieve mensen in het bestuur ik raad zeker aan om eens te komen kijken naar een m...
JIMS Kortrijk JIMS Kortrijk 2 km Ruime fitness met groot aanbod aan krachttoestellen, groepslessen en cardio. De prijs...
De Kaai De Kaai 2 km Goede begeleiding, verzorgde infrastructuur
Ultimate Gym Kortrijk - Oxygen Fitness Clubs Ultimate Gym Kortrijk - Oxygen Fitness Clubs 3 km De best uitgeruste Gym waar ik al getraind heb in de 32 jaar dat ik met gewichten bez...
Healthy-Club Kortrijk Healthy-Club Kortrijk 3 km Super sfeer en toffe coaches!
Bodydynamic Bodydynamic 3 km uniek concept te Kortrijk, combinatie warmte-cabine en I-Fit (EMS) Sporten onder bege...
Recensies
We gingen vandaag voor de eerste keer klimmen met onze kinderen van 6 en 8. We kregen eerst heel duidelijke instructies over het beveiligen van de kinderen en konden ze daarna vrij laten klimmen. Ze vonden het superleuk. We komen zeker nog eens terug.
Aangename klimzaal waar iedereen zich welkom voelt. De routes zijn uitdagend, zowel voor beginner als gevorderde. Er is veel variatie en regelmatig vernieuwing. Napraten kan aan de gezellige bar, ruime keuze aan drankjes en snacks.
Kinderen kunnen er vakantiekampen volgen. Inschrijven via de site van Sport Kortrijk. Mooie klimmuur. Je kan er materiaal huren om te klimmen. Kleedkamers / douches / toiletten aanwezig. Geen private parking. Parkeergelegenheid in de omliggende straten. Vriendelijk personeel. Je kan er ook iets drinken / versnapering nuttigen. Ideale plek om eens te zien of klimmen jouw hobby wordt.
Perfecte plek om eerste stappen te zetten in de klim-wereld. Initiatie-les was voldoende informatief, klimmuur biedt genoeg uitdaging!
Heel aangename klimzaal waar je je snel thuis voelt. Enkele maanden geleden binnen gestapt als complete beginner. Na een initiatieles waren we al na een half uur aan het klimmen. Iedereen is heel hulpvaardig en we krijgen regelmatig tips. De routes zorgen op de verschillende niveaus voor een leuke uitdaging. Er is mogelijkheid tot het volgen van cursussen.
Zalig klimmen in een verzorgde zaal met mogelijkheid tot kijken, eten en drinken. Ook speleo en avonturenparcours zijn mogelijk, deskundige lesgevers zijn altijd beschikbaar voor advies of een initiatieles. Ook materiaal kan ontleend worden.
Aangename klimzaal met gezellig bar. Er is veel variatie aan klimroutes en drank :-p. Er zijn regelmatig cursussen en achteraf kan een snack gegeten worden.
Hele leuke klimzaal. Iedereen is er altijd vriendelijk. Ik kom hier heel graag klimmen
Klimopleiding gevolgd, toffe sfeer, goede muziek en niet overdreven veel volk. Aanrader om eens te gaan klimmen
Soms veel volk, dus de juiste dag uitkiezen is een must. Zeer vriendelijk personeel en mooie keuze aan speciale bieren. Eten is ook mogelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid