facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JetLive

JetLive

Info

Praat- & Danscafé
Keuken open van: 11uur tot 14uur
18uur tot 22uur
Extra : zaal ter beschikking voor evenementen

Adres: Gorislaan 64, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 023108709
Stad: Steenokkerzeel
Route: Gorislaan 64
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Van Humelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taverne De Markt Taverne De Markt 979 meter Het is daar echt leuk en hebben goeie koffie
Café 't Kliekske Café 't Kliekske 1 km Super goede bediening door een vlotte jongedame en café bazin. Toffe ambiance.Eten: 4...
Café- Feestzaal 't Wiel Café- Feestzaal 't Wiel 1 km Goede stopplaats voor een fietstochtje. Grote portie kaas en salami. Wel geen special...
Recensies
Onverwachts door file op de snelweg bij dit restaurant terecht gekomen. Gerechten voor grote eters maar alles even lekker. Bediening service gericht. Eten voor een leuke prijs. Aanrader.
Leuke plaats wel spijtig bediening is beter in het frans dan in het huis NL. Kok is uitstekend. Basisfout: voorgerecht is al daar voor je het aperitief leeg hebt. Daarom: Een fles wijn minder verkocht.
Weet niet wat er aan de hand was. Toen we daar vandaag omstreeks 16u20 zijn aangekomen was er een dame aan het roken op het terras. Die is onmiddellijk naar binnen gelopen ??? Ondanks dat er geen kat was hebben we +/- 15 min tevergeefs gewacht op iemand die onze bestelling wou opnemen. Zijn zwaar teleurgesteld weer rechtgestaan en maar ergens anders naartoe gegaan
Al meerdere keren geweest en steeds ok behalve deze keer. Witloof in hesp was heel vettig, maar super vettig. De prijzen zijn ook heel fel ´ gestegen. De ober was op het randje van "ikweet het beter"
Nieuwe uitbaters! We waren er de eerste dag van de heropening. Bedankt voor de coup Champagne. Erg vriendelijk en nette zaak!! Veel succes.
Je kan er goed eten voor nog een goede prijs. De porties zijn zeer goed en je krijgt er een altijd een klein portie kaas, olijven en salami voor je eten van de zaak zelf.
De naam is verandert naar Hummelgemse brasserie, genaamd naar de deelgemeente van steenokkerzeel. Goede service en goed eten en ook gezellig terras. Als je een vliegtuigspotter bent is dit de plaats voor de middag te spenderen.
Vriendelijke bediening en je kan er ook eten.
Gezellig om één pintje te drinken en lekker eten
Leuk zaaltje, was hier voor verjaardagsfeestje, wel grote zaak nog aan maar meer café.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid