facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Café- Feestzaal 't Wiel

Café- Feestzaal 't Wiel

Info

Café- Feestzaal 'T Wiel, Zaal verhuur voor familiefeesten, vergaderingen, meetings, product voorstellingen.

Geschiedenis

.Café- Feestzaal t Wiel is niet alleen gekend bij zijn "zondagsmarkt liefhebbers” en luchthavenpersoneel. De al dan niet feestende cafébezoekers, die met een lach of een traan hun verhaal kwijt willen.
We zijn daarnaast ook nog de thuisbasis van talrijke verenigingen. Zo heeft cactusclub Peyote al 20 jaar hier zijn thuisbasis voor haar maandelijkse spreekbeurt over de plantengroei in alweer een ander ver gebied of land. BMBC (Belgian Mercedes-Benz Club) doet dit dan weer (maandelijks) over een ander thema of uitstap, voor de oldtimer liefhebber, en zo zijn er nog… bv, politieke partijen en lokale verenigingen en bedrijven. De zaal beschikt dan ook over een professionele beeld en geluidsinstallatie met een 4m op 3m groot scherm.
Ook staat de zaal ter beschikking voor familiefeesten allerlei, van doop tot jubileum.
Maar ook de sportievelingen vinden hier al jaar en dag hun thuis in zowel darts als tafelvoetbal competitie en toernooien. Wij zijn daarnaast ook het hoofdlokaal voor het VKV (Vilvoords Kicker Verbond) als het hoofdlokaal van de VDL (Vilvoordse Darts Liga)
Nieuwkomer is de Klaxon Blues Club, zij zullen vanaf april 2016, om de twee maanden een live optreden organiseren.

Voor meer info 02 757 07 80



"Enerzijds een typisch bruin café met ruime bierkaart. Anderzijds een divers horecabedrijf met een ruime zaal voor vergaderingen, meetings, eetgelegenheid, elk familiefeest. De ideale pitstop tijdens de wandel- of fietstocht. Fietsen kunnen veilig weggezet worden indien op voorhand geboekt. De zaal is voorzien van alle nodige apparatuur als een geluidsinstallatie, beamer, grootscherm, buffetgerei... Op zaterdag is het café en de zaal te huur, voor groepen vanaf 25 personen. voor meer info, [email protected] ruime gratis parking voor de deur maakt dit een goede gelegenheid om grotere groepen te ontvangen. Op zondagmorgen genieten de Marktkramers van deze plaats om elke zondag een leuke markt te bouwen."
Adres: Dr. Wijckmansstraat 11, 1820 Steenokkerzeel
Telefoonnummer: 027570780
Stad: Steenokkerzeel
Route: Dr. Wijckmansstraat 11
Postcode: 1820



op zoek naar gerelateerd: Feestzaal Steenokkerzeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café 't Kliekske Café 't Kliekske 17 meter Super goede bediening door een vlotte jongedame en café bazin. Toffe ambiance.Eten: 4...
Taverne De Markt Taverne De Markt 125 meter Het is daar echt leuk en hebben goeie koffie
JetLive JetLive 1 km Onverwachts door file op de snelweg bij dit restaurant terecht gekomen. Gerechten voo...
Strobar pop-up Strobar pop-up 1 km Vertaald door Google Lief! Origineel Lovely!
Recensies
Goede stopplaats voor een fietstochtje. Grote portie kaas en salami. Wel geen speciale bieren van het vat.Eten: 4/5
Zeer vriendelijke & snelle service en lekkere gerechten voor een goede prijs.
Leuk café met mooi terras,uitgebreide eet/drankkaart! Vlotte vriendelijke bedieningEten: 5/5
Super. Ik dacht eerst: een eetcafé in een dorp op een doordeweekse avond in februari... Wat gaat dat zijn? Maar ik ben van mijn sokken geblazen door de lekkere spaghetti. Al veel spaghetti op veel plaatsen gegeten, maar deze behoort tot de beste die ik al proefde.
Gezellig café, vriendelijke uitbaters en veel keuze aan bieren aan een schappelijke prijs
Alles TOP ! Schitterende vol-au-vent, andere huisgemaakte gerechten zijn ook zeker aan te raden. Voor de zogenaamde thuis hobby koks, vergeet zeker niet de take away !
Zeer gezellige kroeg waar je ook nog eens zeer lekker kan eten .
Snel gediend en laiker etenEten: 4/5
leuke kroeg met een groot assortiment aan bieren en kleine eetkaart. Vriendelijk ontvangen. Croque monsieur en croque bolognaise besteld. Mooi geserveerd met de bolognaise saus in een apart potje. Als we in de buurt zijn springen we nogmaals binnen.
Tof om u pintje daar te drinkenEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid