facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jerry's

Adres: Zeedijk, Blankenberge
Telefoonnummer: 0479798091
Stad: Blankenberge
Route: Zeedijk



op zoek naar gerelateerd: Afhaal Blankenberge, Oudejaarsmenu Blankenberge, De Sleutel Blankenberge, Restaurant Blankenberge Zeedijk, Ribbetjes eten in Blankenberge, Zeedijk 154 Blankenberge, Bel Air Blankenberge, Lunch Blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moeder Lambic Moeder Lambic 197 meter
De Boeie De Boeie 257 meter Geweldige culinaire ervaring! Vriendelijke bediening en ook kindvriendelijk! Zeker vo...
T Uze T Uze 758 meter Een scherp oog merkt het al aan de gevel hoeve-ijs, streekbier,... Deze zaak ademt p...
Frituur De Markt Frituur De Markt 977 meter Wij zijn voor een weekendje naar Blankenberge geweest! Op voorhand thuis limburg al ...
Friet de mer Blankenberge Friet de mer Blankenberge 1 km Frietjes en vlees zijn goed gebakken. Alleen jammer dat bestelling niet compleet was ...
Chocla Chocla 1 km Chocla is de lokale chocoladehandelaar. Het is een mini-bedrijf opgericht door 6BI (M...
Kokanhus Kokanhus 2 km Top gastronomie bij jou thuis.
Recensies
Hier ben je welkom met hondjes en baby's. Luiertafel aanwezig op de wc! Eten was beter dan de andere plaatsen waar we gingen. Vriendelijke eigenaars, rolstoelvriendelijke ingang langs links.Eten: 5/5
Voor “echte” verse gebakken lekkere pannenkoeken moet je bij Jerry’s zijn aan de Pier ! En de honden ook welkom : water en een snoepje staan klaar .
Fantastisch, eindelijk een plaats waar mijn hondje meer dan welkom is. Het eten is er bovendien voortreffelijk net zoals hun vriendelijkheid en beleefdheid. Proficiat!
Steeds supervriendelijk bediening. Ook geschikt voor mensen met een hondje. In coronatijden ook beschikbaar voor lekkere afhaling. Hieronder een foto van hun lekkere ribbetjes. Mmm... lekker.
Is ons minder bevallen. Ze zijn er wel vriendelijk , maar gezellig is anders. Ook de bestelde cappuccino was geen hoogtepunt. Wel leuk zijn de vele gezegdes aan de muur.
Lekker eten voor een klein prijsje, honden welkom en altijd voorzien van water, zeer vriendelijke uitbaters die maken dat alles tip top in orde is!
Hier ben je welkom met hondjes en baby's. Luiertafel aanwezig op de wc! Eten was beter dan de andere plaatsen waar we gingen. Vriendelijke eigenaars, rolstoelvriendelijke ingang langs links. Rolstoeltoegankelijkheid: Speciale ingang langs links.
Supervriendelijk koppel. Geven altijd een koekje aan de hond. Jammer genoeg is het terras niet altijd open, want dan zouden we er nog vaker zitten.
Ik wilde hier gaan eten met mijn familie. Alleen van eten kwam er niet van van. Eerst was er niets tijdens de middag, die vonden we al erg. De vrouw die ons toen bediende was ook zeer onbeleefd en alles was tegen haar zin. Daarna vroegen we aan iemand anders of we eten konden bestellen en hij zei dat de borden op waren, er zaten maar 12 mensen in de taverne. Dus dan vraag ik mij af hoe veel borden ze dan wel niet hebben. We hebben dan maar gewoon afgerekend voor ons drinken en zijn door gegaan.
Vriendelijke bediening prijs kwaliteit zeker in orde voor herhaling vatbaar wij komen zeker terug naar deze zaak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid