facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friet de mer Blankenberge

Adres: Leopoldstraat 8, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: +32495225233
Stad: Blankenberge
Route: Leopoldstraat 8
Postcode: 8370



op zoek naar gerelateerd: Friet de Mer Blankenberge openingsuren, Frituur Blankenberge
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Markt Frituur De Markt 282 meter Wij zijn voor een weekendje naar Blankenberge geweest! Op voorhand thuis limburg al ...
T Uze T Uze 325 meter Een scherp oog merkt het al aan de gevel hoeve-ijs, streekbier,... Deze zaak ademt p...
Chocla Chocla 460 meter Chocla is de lokale chocoladehandelaar. Het is een mini-bedrijf opgericht door 6BI (M...
De Boeie De Boeie 826 meter Geweldige culinaire ervaring! Vriendelijke bediening en ook kindvriendelijk! Zeker vo...
Moeder Lambic Moeder Lambic 930 meter
Kokanhus Kokanhus 1 km Top gastronomie bij jou thuis.
Jerry's Jerry's 1 km Hier ben je welkom met hondjes en baby's. Luiertafel aanwezig op de wc! Eten was bete...
Recensies
Frietjes en vlees zijn goed gebakken. Alleen jammer dat bestelling niet compleet was en we dit pas merkten op het appartement. Heel erg welkom voel je u er wel niet. Een vriendelijke goeiedag is het minste wat je kan doen als uitbater. Kan natuurlijk ook te maken hebben met het feit dat de zaak over te nemen staat.
Op een heel bakje friet medium 4 of 5 frietjes van langer dan 5cm gevonden, de rest was uitgebakken stukjes aardappel afval. Spijtig dat ik de foto niet kan bijvoeren.
Het was al zeker meer dan 10 jaar geleden dat we nog eens een frietje zijn gaan eten in een frituur en normaal gezien zou ik daar ook geen review over schrijven maar omwille van de goede ervaring doe ik dit toch. Niettegenstaande de lange rij werden wij heel vlot en efficiënt besteld. De frietjes waren zeer lekker en ook de toppings op de frikandel waren goed gedoseerd met vers gesneden ajuin zoals het moet zijn. Het zal nu zo lang niet meer duren om nog eens eentje te gaan “stekken”
Leuke frituur met veel keuze. Zeker de moeite om is langs te gaan.
Heel lekkere frietjes en vooral het stoofvlees is een echte aanrader
Eerste keer daar gaan eten. Zeer vlotte en snelle bediening.. Zeker een aanrader. Als we volgende keer terug in Blankenberge zijn komen we met plezier terug.
Oké, dit was nu eens een friet zoals het hoort. Krokant, goudkleurig en vooral genoeg saus ook zout werd er gratis bijgegeven. Ons zie je nog terug!!
Frietjes waren goed. Maar het stoofvlees was ondermaats. Als Belg zo een stoofvlees geven is echt niet ok. Je krijgt veel, maar het is echt niet te eten. Lichtbruine saus aangedikt met verdikkingsmiddel zonder dradenvlees. Echt slecht. De vissen konden het hopelijk meer appreciëren.
Vriendelijk en een de bediening was goed en het was Smakelijk tot de volgende
Vriendelijke bediening door uitbaters zelf ,heerlijke frietjes en mooi ingericht terras,zeker een bezoek waard voor de mensen die nog niet geweest zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid