facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jardin d'Apollon

Jardin d'Apollon
Adres: Rue Lesbroussart 30 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 646 04 28
Stad: Ixelles
Route: Rue Lesbroussart 30
Postcode: 1050


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-18:30
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: Jardin d'Apollon Bonsaï Ixelles, Parlons bonsaï Fiches des espèces, Bonsaï Création, Bonsaï PDF français, Application bonsai, Logiciel gestion Bonsai
Recensies
Geweldige winkel voor elke bonsai liefhebber. Vriendelijke bediening met kennis van zaken.
Heeft werkelijk fantastische bonsaibomen staan, en ook voor binnentuinieradvies ben je hier op de goede plek!
Gigantisch aanbod, zeer goede kennis van de materie en voor elk budget wel iets!
Bonsaiwinkels zijn niet gebruikelijk, maar ik kan je vertellen dat deze uitzonderlijk is. Er zijn kleine, middelgrote, grote, kortom allerlei soorten. De winkeleigenaar geeft je een masterclass over bonsai. Pous kan ze zelfs in pensioen of revalidatie stoppen. Als ik een cadeau moet geven, denk ik aan bonsai. Geweldige winkel.
Bonzai in alle soorten en maten, prachtig onderhouden! Een bonsai laat je toe om de sfeer te ontspannen, door de sereniteit die het uit zijn vorm haalt, vergelijkbaar met die van een grote boom die de tand des tijds heeft doorstaan.
De beste bonsaiwinkel van heel Brussel! De eigenaar is buitengewoon - ze gaf ons heel goed advies over het kopen van onze bonsai en een paar maanden later nam ze voor het kappen van de boom 1u30 met ons mee om ons te laten zien en leren hoe we het correct moesten doen. Geduld, zachtheid en kalmte zijn de sleutelwoorden die weerspiegelen wat uit de tuin van Apollo komt. Nog een woord: BEDANKT!
De beste bonsaiwinkel van Brussel en omstreken en de eigenaar is een echte goochelaar!! Ze heeft onze bonsai, die al een paar jaar verwaarloosd was, weer in vorm gebracht... het is gewoon schitterend!!!
Een prachtige bonsaiwinkel, zonder twijfel de beste! Een zeer vriendelijk en authentiek welkom, de eigenaar laat je Bonsai ontdekken met passie en professionaliteit, en met een glimlach
een prachtige winkel met een altijd gepassioneerde eigenaar, het is de referentie als je altijd met weinig zorg een bonsai wilt kopen, ik ken deze winkel al jaren, ik neem de tijd om een ​​opmerking te plaatsen, want de service is echt geweldig, of het nu gaat om de verkoop, vakantiepensioen en zorg.
Goedenavond, Franse en bonsaika-amateur, op doorreis door Brussel, maakte ik van de gelegenheid gebruik om te stoppen bij de Jardin d'Apollon. Blije verrassing Ik heb een gepassioneerde eigenaar gevonden met wie de dialoog verrijkend is. Ik mocht een rondleiding krijgen in zijn outdoorwinkel. Al zijn bonsais zijn interessant en zeer goed onderhouden. Als de gelegenheid zich voordoet, kom ik met veel plezier terug. Blijf de kunst van bonsai tot leven brengen en al mijn aanmoediging bijzonder goed onderhouden en
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Jardin d'Apollon.

ıxelles kwekerijen en tuinieren

openingstijden, locatie, vervoer. Rue Lesbroussart 30 ıxelles bloemen en cadeaus kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Jardin d'Apollon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Jardin d'Apollon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Jardin d'Apollon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art & Folklore Art & Folklore 173 meter
Jaumaux/Luc Jaumaux/Luc 462 meter "Contact et rendez-vous par [email protected] ou +32 475 301 805. Antiquaire...
Banzara Banzara 644 meter Vertaald door Google Aandacht voor de eigenaar verkoper van dit etablissement: Ruilen...
La Vie Est Belle La Vie Est Belle 856 meter
Rose Rose 868 meter Vertaald door Google Als mijn hoofd me ertoe aanzet redelijk te zijn, nodigt mijn me...
Sol Luna Sol Luna 1 km Vertaald door Google Aardig, leuk Origineel Sympa
Agave Agave 1 km Geweldige lokale plantenwinkel met geweldige eigenaren die echt voor planten zorgen, ...
Forrest Forrest 1 km
Terraterra Terraterra 2 km Verlaat of verdubbelt wat betreft de verkopers, we zullen er een tegenkomen die gewoo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid