facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Agave

Agave
"Ave Natura, anciennement Agave Boutique, est une boutique de plantes, de terrariums, de décoration florale, ... tout ce dont vous avez besoin pour transformer votre intérieur en petite jungle urbaine. Chaque semaine, vous pouvez vous initiez à des ateliers végétaux : atelier soins des plantes, création de votre terrarium, d'un Kokedama ou d'une suspension macramé pour votre plante. Retrouvez toutes les dates sur notre site internet."
Adres: Rue d'Alsace-Lorraine 2 Elzas-Lotharingenstraat 2 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 0486 49 17 70
Stad: Ixelles
Route: Rue d'Alsace-Lorraine 2
Huisnummer: Elzas-Lotharingenstraat 2
Postcode: 1050


Openingstijden

Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 11:30-19:30
Vrijdag: 10:30-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30


op zoek naar gerelateerd: agave vrucht, agave in bloei, agave americana, agave kopen, agave verzorging, agave kamerplant, agave bloem, agave plant giftig
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jardin d'Apollon Jardin d'Apollon 1 km Geweldige winkel voor elke bonsai liefhebber. Vriendelijke bediening met kennis van ...
Terraterra Terraterra 3 km Verlaat of verdubbelt wat betreft de verkopers, we zullen er een tegenkomen die gewoo...
Recensies
Geweldige lokale plantenwinkel met geweldige eigenaren die echt voor planten zorgen, hun kennis delen en goed advies geven aan hun klanten. Ik kan hun workshops ook ten zeerste aanbevelen! Ik had nooit gedacht dat ik een terrarium zou kunnen bouwen en een mozaïek zou kunnen maken!
Ik wilde mijn terrarium al een paar jaar maken en ik heb het gisteren kunnen doen dankzij het waardevolle advies van de manager van de winkel. De workshop was super leuk en ik ben heel blij met mijn terrarium Ik heb veel geïnteresseerde vrienden Nogmaals bedankt!
Hele leuke en gezellige plantenwinkel. Personeel ook erg vriendelijk en attent voor informatie en advies. Ik heb deelgenomen aan een van hun workshops terrariumworkshop en was er zeer tevreden over. De gastvrouw bloemist deed dit super goed door goed advies te geven en te weten waar ze het over had. Adviseren !
Ga daarheen met je ogen dicht, de winkel is prachtig en de manager is charmant! Ik ontdekte de winkel heel toevallig, Audrey gaf me in alle vriendelijkheid geweldig advies, wat goed voelt als je niet te veel in je element bent, het doet je hart echt goed :- workshop plantenverzorging getest en goedgekeurd! Ik kom zeker terug, voor workshops of andere behoeften! Nogmaals bedankt.
Ik kwam voor een workshop "een klein terrarium maken" het was geweldig! Veel zeer mooie groene kamerplanten en verschillende bloempotten. Bedankt voor uw welkom.
Fantastisch! We hebben deze zaterdagochtend deelgenomen aan de workshop plantenverzorging en we vonden het geweldig. Audrey heeft ons heel goed ontvangen en haar uitleg was heel duidelijk en nuttig. We vertrokken met veel goed advies om goed voor onze planten te zorgen, evenals mooie aankopen. Ik raad aan!
Syngonium albo variegata ontvangen met de kop afgesneden ... En mijten of schimmel om te behandelen. Juweel orchidee opgegeten door?!?! Ik weet niet wat. De man geeft niet om ons: "Ik heb de kop van het syngonium afgehakt voor transport". Geen excuses, geen uitleg. Gewoon een: "Ik doe dit. Ik heb gelijk. Alles is normaal." Geen enkele andere online winkel doet dit... Vluchten !
Ik heb mijn plant hier! Ze zijn erg aardig en de winkel is zo mooi! Ik raad deze winkel ten zeerste aan als je op zoek bent naar planten in Brussel!
We hebben deze workshop enorm gewaardeerd en genieten elke dag van onze terrariums! Bedankt!
Leuke workshop plantenverzorging, goedgeluimd en boordevol leuke tips. Ik raad aan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid