facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Impermo

Impermo
Adres: Tiensesteenweg 127, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: +3211681026
Stad: Sint-Truiden
Route: Tiensesteenweg 127
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Impermo Zedelgem kuilputstraat, My Impermo, Impermo Hasselt openingsuren, Impermo Sint-Truiden openingsuren, Impermo winkels, Impermo Wetteren telefoon, Impermo Wilrijk, Impermo Zaventem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Impermo Impermo 21 meter Slechte service, wanneer je een bestelling plaatst en later terug komt omdat er bij d...
Recensies
Zeer tevreden over onze laatste bestelling. We werden goed geholpen in de winkel, alsook nadien via mail voor een kleine aanpassing. Ook de levering gebeurde volgens plan!
Ik had enkele meters keramische plinten nodig en heb ze gevonden in de koopjeshoek. De plinten waren te koop per stuk niet per pak wat me heel wat geld heeft bespaard. De module op de website 'bekijk dit in mijn kamer' is erg handig.
Wat fijn als je je als klant echt welkom voelt in een zaak. De charmante en behulpzame medewerkster Carine Tuts kwam zelf naar ons toe, zonder opdringerig te zijn, en vroeg hoe ze ons kon helpen. Alweer een fijne ervaring bij Impermo, ga zo door. Zeer tevreden over de vriendelijkheid en service.
Zeer tevreden over het onthaal en de professionele uitleg. Ook aangenaam verrast over de laatste nieuwe trends en materialen die aanwezig waren. Zeker een aanrader om langs te gaan. We zeggen het verder.
Nu al meer dan een jaar tegels aan het bestellen eerst voor living en badkamers, nu voor buiten en altijd supervriendelijk en correct geholpen door verkoper Roald ! Ook dank aan Kimberley van de klantendienst voor de telefonische hulp.
Top materiaal, enorm veel keuze, kwaliteit tegels, en supertoffe dames aan het onthaal die je vriendelijk bijstaan !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid