facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Impermo

Impermo

Info

Impermo, een familiebedrijf gespecialiseerd in tegels, natuursteen en parket gelegen te Sint-Truiden, Wetteren, Antwerpen, Geel en Oostende

Geschiedenis

Toonzalen in Sint-Truiden, Wetteren, Antwerpen, Geel en Oostende.

Adres: Hoofdzetel: Tiensesteenweg 127, 3800 Sint-Truiden
Telefoonnummer: 3211681026
Stad: Sint-Truiden
Route: Hoofdzetel: Tiensesteenweg 127
Postcode: 3800


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: impermo openingsuren, impermo wevelgem, impermo winkels, impermo oostende, impermo hasselt, my impermo, impermo reclame, impermo geel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Impermo Impermo 21 meter Zeer tevreden over onze laatste bestelling. We werden goed geholpen in de winkel, als...
Wolfs Wonen Wolfs Wonen 6 km Zeer tevreden over Wolfs Wonen! Zeker een aanrader. Correct advies, goede tips bij h...
Recensies
Slechte service, wanneer je een bestelling plaatst en later terug komt omdat er bij de levering pakken zijn met verkeerd gesneden maat, sturen ze u gewoon weg. Je moet daarvoor naar de klantendienst bellen, ze zijn zogenaamd maar simpele verkopers. Die zitten daar met zijn 3, niets te doen en met hun vingers te draaien. Zo zijn ze gemakkelijk verdiend.
Een extra plint besteld in Sint-truiden, wij presenteren ons in het afhaalpunt op de afgesproken datum. Geen plint te bespeuren. Weken nadien krijgen we telefoon of we de bestelling nog moeten hebben. Ja natuurlijk !! We presenteren ons opnieuw, weer geen plint te vinden, ah ja ze is gebroken..... Opnieuw besteld door hen met levering te Geel, meneer vandaag kan u ze afhalen wat blijkt afhaalpunt gesloten. Dit is puur amateurisme !!!!
Heel tevreden zowel wat de service betreft bedankt Kimberley als de levering. Nabestelling voor plinten geplaatst ,geen probleem werd samen met vloer geleverd TOP Voldoende keuze, zoveel dat kiezen zelfs moeilijk wordt. Ondertussen tegels zelf geplaatst zonder problemen Goede prijs/kwaliteit.
Het is blijkbaar te moeilijk voor de medewerkers van het filiaal in st truiden om een bestelling van 4 zakken voegmiddel correct uit te leveren. 1 zak was de verkeerde kleur.
In tegenstelling tot velen hier, hebben wij vandaag wel een fijne ervaring gehad bij Impermo Sint-Truiden. Chloë heeft ruim de tijd genomen om ons uit te leggen welke opties we hebben voor ons huis. Voorlopig nog geen bestelling geplaatst omdat we de voorgestelde opties nog gaan overwegen. Voor kopers die ideeën willen opdoen of nog niet goed weten wat gedaan is er zeker voldoende aanbod, dit wordt ook aantrekkelijk gepresenteerd. Zeker bedankt voor de goede ontvangst. Jullie zien ons zeker terug. Tot slot nog even dit; om alle pessimisten van antwoord te dienen, dit is wel degelijk een objectieve review.
Voor ons als Bouwpromotor is het zeer belangrijk dat alle materialen degelijk en actueel zijn en dat alles correct en tijdig worden geleverd. Daarom werken wij reeds meer dan 10 jaar samen met Impermo. Zij bieden een ruime keuze van kwaliteitsmaterialen aan interessante prijzen en een zeer goede service : alles wordt tijdig geleverd zoals afgesproken. Mits een kleine meerprijs leveren zij zelfs met een vrachtwagen met kraan op de verdiepingen en in de gevraagde volgorde. Nogmaals bedankt voor de Super Service en de zeer aangename samenwerking
Mooie tegels aan een goede prijs en heel vriendelijk personeel
Slechte ervaring. 2 keer kapotte tegels gehad bij mijn bestelling 50 minuten rijden. Kan gebeuren. Wanneer ik de laatste kapotte bestelling will annuleren en een terugstorting vraag van mijn geld word deze geannuleerd en meegedeeld dat een terugbetaling niet gaat voor kapotte tegels. Toch is het wetgeving dat een online bestelling binnen 14 dagen retour kan zonder vragen. Nog frapanter aangezien ik de tegels nooit ontvangen heb - deze heb ik kapot achtergelaten op het ophaal punt. Slechte klantenservice. Via chat en telefoon 3 maal beloftes gehad voor opvolging met mijn probleem, maar moet telkens zelf weer een week later terug bellen - zonder gehoor.
In de toonzaal een mooie tegel gezien, maar absoluut een ramp om deze tegel te kunnen bestellen. Telefonisch niet bereikbaar en geen antwoord op onze mails. Via de klantendienst gevraagd of de verkoopster mij kon opbellen, maar is tot op de dag van vandaag nooit gebeurd. Ook online bestellen lukte niet omwille van een foutmelding qua leverdatum. Na nog enkel mails volgend antwoord gekregen: 'schrijf het bedrag over op onze rekening met als mededeling jouw ordernummer'. Wat is hun rekeningnummer, wat is het ordernummer? Na deze betaling onmiddellijk te hebben in orde gebracht en enkele mails te hebben gestuurd kreeg ik volgend antwoord: "Beste, Ik zal het bedrag moeten terugbetalen, mijn excuses. De tegel is uit voorraad, dus hij is niet meer te verkrijgen." En nu maar hopen dat we vlot een andere tegen vinden.
Impermo heeft een heel grote keuze aan vloer en wandtegels, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel en een zeer snelle service bij de afhaling. We zijn zeer tevreden over onze vloer. Prijs kwaliteit verhouding heel goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid