facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor imo Vastgoed Groep

imo Vastgoed Groep

Info

Vastgoed kantoor

Geschiedenis

De vastgoedmarkt is steeds in verandering. Dan is het vanzelfsprekend dat uw makelaar niet achterblijft. Bij Imo Vastgoed kijken wij steeds naar de nieuwste mogelijkheden om zo goed mogelijk in te spelen op uw noden.

Met moderne technologieën zoals 360° fotografie en interactieve grondplannen kunnen wij jou een perfect beeld schetsen, en is het veel makkelijker om jouw ideale woning te vinden. En niet enkel de woning zelf. Met dronebeelden kunnen wij vanuit de lucht tonen wat er allemaal te zien is.

Zo sta je niet voor verrassingen achteraf. Transparantie is onze visie.
En uw droomwoning vinden is ons doel.



"De vastgoedmarkt is steeds in verandering. Dan is het vanzelfsprekend dat uw makelaar niet achterblijft. Bij Imo Vastgoed kijken wij steeds naar de nieuwste mogelijkheden om zo goed mogelijk in te spelen op uw noden.Met moderne technologieën zoals 360° fotografie en interactieve grondplannen kunnen wij jou een perfect beeld schetsen, en is het veel makkelijker om jouw ideale woning te vinden. En niet enkel de woning zelf. Met dronebeelden kunnen wij vanuit de lucht tonen wat er allemaal te zien is.Zo sta je niet voor verrassingen achteraf. Transparantie is onze visie.En uw droomwoning vinden is ons doel."
Adres: Oudstrijderslaan 38, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015 34 34 54
Stad: Keerbergen
Route: Oudstrijderslaan 38
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Immo Keerbergen, Imo Vastgoed Beerzel, Vastgoedmakelaar Keerbergen, Immo Mechelen, Immo Vastgoed Heist-op-den-Berg, Huis te koop Koning Albertlaan Machelen, Immo Margriet, Immokantoor hulshout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winston Schoeters Winston Schoeters 91 meter Rondleiding van een huis was super!! Zeer vriendelijke vrouw en heel professioneel me...
Immoview Immoview 254 meter Meermaals gemaild en na een tijdje een mail terug gekregen meer zeer discriminerende ...
Immo Margriet Immo Margriet 270 meter Verkoop van het huis is vlot gegaan door vakkundig advies en goed overleg met elkaar....
Immo Vertommen Immo Vertommen 1 km Deze mensen hebben echt een passie voor hun job. De compromissen zijn tot in de puntj...
Recensies
Graag deel ik onze bijzonder goede ervaring met Jean Heylen en zijn team, voor de verkoop van de familiewoning en de aankoop van een nieuwe woning. Beide transacties verliepen bijzonder vlot en waren snel afgerond op een hoogst bevredigende wijze. Jean is gedreven en zijn enthousiasme weerspiegelt zich in zijn vakkennis, communicatie en klantgerichtheid. Geen loze verkoopspraatjes maar een efficiente en doelgerichte aanpak die snel uitstekende resultaten oplevert. Aanbevolen!
We hebben de verkoop van onze woning toevertrouwd aan Olivier Lievens van Imo Vastgoed. Alles is heel vlot verlopen. Te beginnen bij het schatten van onze woning, het trekken van professionele foto’s en het online lanceren. Onze woning is binnen de week verkocht. We werden van elke stap ook altijd goed op de hoogte gehouden. Zo ga je niet onnodig stressen. Zeer tevreden klant een goede en persoonlijke service!
Het was een fijne samenwerking met Raphaella Goyvaerts van Imo Vastgoed. Professionele begeleiding, communicatief, en zeer behulpzaam. Bedankt om altijd zo snel te antwoorden op onze vragen, ook al was het weekend! We kregen het gevoel dat we altijd op jullie konden rekenen.
Raphaëlla is een betrouwbare makelaar die tijd neemt voor haar klanten om te luisteren en werkt oplossingsgericht. Voor mensen die nood hebben aan professioneel vastgoedadvies kunnen we haar alleen maar aanraden! Super bedankt voor alles.
Waardevol en betrouwbaar advies gekregen van Raphaëlla Goyvaerts bij het te koop stellen van onze woning. Zij is professioneel en empatisch. Een fijne makelaar om mee samen te werken.
Goed advies verkregen van Raphaëlla Goyvaerts van Imo Vastgoed in kader van een vastgoedwaardering. Communicatief, behulpzaam en betrokken. Bedankt.
Voor de verkoop van onze woning gingen we in zee met Olivier Lievens van Imo. Onze woning kwam snel online te staan en de professionele foto's die getrokken werden hebben er mee voor gezorgd dat er veel interesse was. Dankzij het enthousiasme en de professionaliteit van Olivier was onze woning snel verkocht. We werden van elke stap goed op de hoogte gehouden en dit zorgde voor een gerust gevoel!
Wij hebben de verkoop van ons appartement toevertrouwd aan Jean Heylen werkzaam bij IMO Vastgoed Keerbergen. De samenwerking liep heel vlot, en de communicatie was perfect. Bovendien had Jean ook snel een geschikte koper gevonden. Zeker een aanrader!
Fantastische samenwerking Dominique. Professioneel zoals altijd !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid