facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immoview

Immoview

Info

Immoview is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen.

Geschiedenis

Immoview is een groep van regionaal sterke makelaars die onder één noemer naar buiten komen. Zo vergroten we ons bereik en vinden we sneller een kandidaat-koper voor uw woning.

U bent makelaar en bereikt onvoldoende mensen?
Hoge investeringen, beperkte zichtbaarheid,
grote concurrentie of beperkte naamsbekendheid?

Bij Immoview geniet u van:
- betere prijsvoorwaarden bij gemeenschappelijke leveranciers
- uitwisseling van kennis en ervaring
- identiek IT-platform en informatie-uitwisseling
- delen van panden
- professionele uitstraling

Word makelaar nummer één in uw regio dankzij de kracht van een sterk merk.

Even samenzitten met Margriet De Roover?
Bel 015 51 45 40.



"Vastgoedmakelaar - Schattingen"
Adres: Putsebaan 6, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015 51 45 40
Stad: Keerbergen
Route: Putsebaan 6
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Kangoeroewoning te koop Keerbergen, Immo sites België, Vastgoed Kempen, Immo makelaar, Immo app, Immo Antwerpen, Immowebsites, Immokantoren Wallonie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Margriet Immo Margriet 16 meter Verkoop van het huis is vlot gegaan door vakkundig advies en goed overleg met elkaar....
Winston Schoeters Winston Schoeters 211 meter Rondleiding van een huis was super!! Zeer vriendelijke vrouw en heel professioneel me...
imo Vastgoed Groep imo Vastgoed Groep 254 meter Graag deel ik onze bijzonder goede ervaring met Jean Heylen en zijn team, voor de ver...
Immo Vertommen Immo Vertommen 1 km Deze mensen hebben echt een passie voor hun job. De compromissen zijn tot in de puntj...
Recensies
Meermaals gemaild en na een tijdje een mail terug gekregen meer zeer discriminerende taal. Mensen die in schuldbeheer of bij een schuldbemiddelaar hun schilden aannemen worden NIET weerhouden. Dus mensen die met iemand samen zijn en ervoor gekozen hebben hun schulden aan te nemen die moeten maar verder rotten in hun miserie want blijkbaar hebben ze bij woonpunt geen rechten meer. Zeer laag tegen de grond als je het mij vraagt want in deze tijd heeft iedereen het wel eens moeilijk financiële kant Als elke immo zo werkt dan gaan er nog veel dakloos worden.
Zeer goede ervaring gehad met Patrick. Altijd zeer snel antwoord op vragen en speelde de juiste informatie altijd snel door. Patrick getuigt van veel expertise en jarenlange ervaring!
Discriminatie. Aan alle opgelegde voorwaarden werd voldaan: - contract van onbepaalde duur - niet onder schuldbemiddeling staan - Nederlandste taal machtig zijn: nieuwe huurders moeten taalkennis Nederlands van niveau A1 van het Europees Referentiekader voor Talen ERK bewijzen’… - 1000 euro nettloon na aftrek maandelijkse huur Toch kreeg mijn vriend, die aan ALLE vereisten voldoet ook het A1 diploma heeft & nog steeds wekelijks avondschool volgt om een hogere graad in het Nederlands taal te behalen, te horen dat men niet wil verhuren aan iemand die geen Nederlands spreekt, zogezegd “omdat men het contract niet zou kunnen lezen.” Dit werd telefonisch medegedeeld. Geen antwoord op verzonden mail van kandidaat-verhuurder. Indien dit echter zo’n groot probleem vormt, is er toch steeds de mogelijkheid om beroep te doen op een tolk bij ondertekening van het contract? Ik ben van mening dat dit uiterst discriminerend is. En ook, waarom wordt er bij de criteria vermelding gemaakt van een A1 diploma als men perfect Nederlands vereist? U kan in dit geval niet spreken over het feit dat mijn vriend geen moeite doet om zich te integreren. Iemand die hier zijn master heeft behaald, een job heeft gevonden en lessen Nederlands volgt is uiterst bereidwillig. Indien men weigert een woning te verhuren op basis van bepaalde kenmerken van een kandidaat-huurder, zoals bijvoorbeeld nationaliteit of TAAL, is er sprake van discriminatie. DISCRIMINATIE IS VERBODEN. Het is eveneens bijzonder jammer dat verscheidene personen hetzelfde probleem hebben moeten ondervinden. Deze reactie van U vond ik op Google Reviews: “Geachte, onze verhuurders willen met hun huurders kunnen praten. De taal van het gastland trachten te spreken en begrijpen is toch een kleine moeite.” Indien een verhuurder zich schuldig maakt aan discriminatie heeft U, als makelaar, de plicht om hem/haar hierop te wijzen en hem/haar te melden dat U niet aan deze praktijken deelneemt. Nogmaals, in het geval waarover ik U wil informeren, is er wel de bereidheid om de taal te spreken. Er werd voldaan aan alle criteria, waaronder ook het A1 diploma Nederlands. Toch werd de kandidaat-huurder hypersnel afgewezen op basis van taal. Ik vind deze werkwijze uiterst jammer en ik hoop dat zich dit in de toekomst niet meer herhaalt.
Patrick is een zeer vriendelijke correcte professionele makelaar die geen moeite teveel is om extra informatie op te zoeken.Ik ben een uiterst tevreden koper en was heel erg tevreden van zijn diensten !
Volledig proffesioneel en met kennis van zaken. Wij zijn super tevreden van dit kantoor met duidelijk enrom veel ervaring en expertise. Ik zou immoview woningzorg zeker aanbevelen.
Snelle en uiterst correcte service. Steeds snelle en correcte feedback van een makelaarskantoor met competent personeel. Nemen in elk dossier alle acties en taken over en werken het tot in details af.
Aan de meerdere reviews te lezen hier onder kan ik ook nogmaals bevestigen dat dit kantoor inderdaad opereert in discriminatie. Ik heb mij nog nooit zo vernederd en zwak gevoeld in mijn leven. In spelen op mijn ongeweten en mij beschuldigen dat ik de verkeerde informatie gaf. onmenselijk. Ik vind het jammer en erg voor de mensen die dit ook hebben mee gemaakt. Ik wens dit niemand toe. Dit echter een groot probleem. Daardoor komen minderheden altijd aan de rand terecht. Het versterkt de barrière tussen ik en de andere en de problematiek daarrond komen altijd terug en kan nooit opgelost worden om samen tot maatschappelijke fundamentele vernieuwingen te komen. Dank je wel Magrit PS zijn reactie hieronder is BS het ging hellemaal niet daarover hij zoekt nu gewoon een excuus om zich zelf te redden + de ‘taal’ is een beschermd criterium in onze antidiscriminatiewetgeving, wat betekent dat een persoon niet ongunstiger mag behandeld worden omwille van zijn taal.
Absoluut ontevreden! Heel vriendelijk gebeld nadat mijn engelstalige collega getracht heeft te bellen maar ze weigerden om haar in het Engels aan te spreken. Ik heb op verzoek van mijn collega dan maar even zelf gebeld. Ik werd eerst heel vriendelijk aangesproken tot ik heel beleefd gevraagd heb of het mogelijk was een engelstalig persoon te spreken, waarop ik het antwoord kreeg "Om te huren moet u nederlandstalig zijn". Mijn collega is een absoluut nette dame met veel respect. Het verzoek om een contract in het engels op te stellen was ook niet oké. Daarop kreeg ik het antwoord "Nee dat doen we niet, we zijn hier in Mechelen he meneer". Absoluut onprofessioneel! Zeer onprofessioneel en een absolute schande.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid