facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IMMOWONEN

IMMOWONEN

Info

ImmoWonen Erkend vastgoedmakelaar 506 650 De Lepeleire K



"Immo Leuven ImmoWonen - 10 jaar actief Boskant Heverlee groot Leuven Oud-Heverleemet Tinne De Lepeleire,Een vastgoedmakelaar én een vastgoedstyliste: twee vliegen in één klap. Tinne heeft ook twee passies die maakten dat haar ImmoWonen werd geboren: ze amuseert zich het beste als ze relaties kan opbouwen, klanten persoonlijk helpt en creatief problemen oplost. Dat is haar passie nummer 1. Ja, ze gaat voor haar klanten door het vuur, ook voor haar gezin en vrienden. Haar vader, geen verkoper, maar burgerlijk ingenieur bouwkunde, leerde haar als jongste van 7 mee verbouwen, tot zelfs putrellen steken toe. En zo werd Passie 2 geboren. Tinne is open minded, heeft een aanstekelijk enthousiasme, is soms een zotte doos en houdt van dansen."
Adres: Prinses Lydialaan 65, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 0477/66 33 84
Stad: Heverlee
Route: Prinses Lydialaan 65
Postcode: 3001



op zoek naar gerelateerd: Parkvilla Heverlee, Te koop Waversebaan Heverlee, Villa te koop Heverlee, Nieuwbouw appartement te koop Heverlee, Makelaar Leuven, Immokantoren Tienen, Huis verkopen Leuven, CO IMMO
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo In2go Immo In2go 1 km Top service. Heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.
Dewit & Partners Dewit & Partners 1 km Uistekend service!!
A-Venue A-Venue 1 km Onmiddellijk e-mail gestuurd en gebeld voor een pand dat me interesseerde. Persoon ze...
Recensies
Het immokantoor van Tinne werd mij aangeraden door een goede kennis, die bijzonder tevreden was over haar diensten. Mijn samenwerking met Tinne verliep vanaf het eerste moment erg vlot en weinig formeel. Tinne nam alle zorgen, met het oog op de verkoop, op zich. Zij onderhield de contacten met de kandidaat-kopers, de notarissen, de stad, de syndicus, de opstellers van een EPC, een elektricien, ... Al die tijd was zij gemakkelijk bereikbaar eenmanskantoor en had zij tijd te over voor overleg. Haar raadgevingen waren niet te versmaden. Kortom : een aanrader ! T.M.
Tinne, heel erg bedankt voor de samenwerking en de goede raad die we gekregen hebben, zowel voor de verkoop van ons huis als voor de aankoop van ons appartement. Niets was voor jou teveel. Je bent een hardwerkende super vriendelijke dame. Je doet je werk met heel veel enthousiasme en dit van het eerste contact tot en met de verkoop. Tinne De Lepeleire van ImmoWonen 100 % aan te bevelen. Bedankt Tinne Hugo en Arlette Leuven
Zeer professioneel, we kochten zelf geen huis via haar, maar Tine gaf ons veel tips en kon onze vele vragen goed beantwoorden. Over de nieuwe wetgeving rond isolatie was ze de eerste die ons informeerde, waarvoor dank!
Tinne is een hele vriendelijke en enthousiaste dame die tijd voor u neemt. Ik heb van haar een uitgebreide en goede uitleg gekregen van het appartement dat ik ben gaan bezoeken en dat door ImmoWonen werd verkocht. Top! Ik heb haar achteraf nog gebeld en toen stond ze ook klaar met raad en advies.
Heel vlotte en vriendelijke service. Top ondersteuning geweest bij de aankoop van mijn nieuwe woonst. Tinne staat altijd klaar om te helpen en advies te verlenen!
Tinne is op en top professioneel en tegelijk ook heel empatisch en vriendelijk! Ze kent haar vak op en top en staat je bij op een heel persoonlijke manier! Dankjewel voor de superfijne samenwerking!
Immowonen werd mij aangeraden door een tevreden koper. Al van bij het eerste kennismakingsgesprek vielen Tinnes gedrevenheid en warme persoonlijkheid me op; geen standaard makelaar dus :-. Ik besliste om met haar in zee te gaan en heb me dat geen seconde beklaagd. Tinne zorgde meteen voor alle nodige attesten en nog geen 2 weken later stond de woning online. Dankzij haar perfect voorbereid dossier voor de kandidaat-kopers én haar juiste inschatting van de verkoopprijs, werd de woning binnen de week verkocht. Dikke pluim voor Tinne! Bedankt!
Immo wonen kende ik niet ! Tot nu, en m’n ervaring is heel positief! Top service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid