facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A-Venue

A-Venue

Info

Met veel plezier helpen wij u bij de zoektocht naar een nieuwe thuis, interessante investering of de juiste kandidaten voor uw pand. Wij zijn thuis in elk aspect van de vastgoedmarkt!

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een woning, appartement of een bouwgrond?
Investeert u liever in een handelspand?
Of wenst u uw eigendom te verkopen en had u graag wat meer informatie gekregen betreffende de vastgoedprijzen in uw buurt?

Misschien bent u er nog niet helemaal uit welke aankoop u het beste past?
Kom gerust eens langs op ons kantoor.
Wij helpen u graag verder!

Uiteraard zijn we telefonisch ook bereikbaar en dit op het nr 016 50 20 51.
Zelfs na kantooruren is er altijd een medewerker ter uwer beschikking.

Adres: Naamsesteenweg 171, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: 0800 633 01
Stad: Heverlee
Route: Naamsesteenweg 171
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Avenue Real Estate, A-Venue te huur Leuven, Immokantoor Heverlee, Avenue retail, Venue vertaling, Huis te koop Désiré Mellaertsstraat, Immoleuven, Immokantoor Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dewit & Partners Dewit & Partners 30 meter Uistekend service!!
Immo In2go Immo In2go 112 meter Top service. Heel professioneel, vriendelijk en behulpzaam.
IMMOWONEN IMMOWONEN 1 km Het immokantoor van Tinne werd mij aangeraden door een goede kennis, die bijzonder te...
Recensies
Onmiddellijk e-mail gestuurd en gebeld voor een pand dat me interesseerde. Persoon zei me dat er nog geen kijkdagen waren vastgelegd met de verhuurder maar ze mij ging contacteren wanneer dit wel zo was. Een paar dagen niets meer gehoord, zelf gebeld en wat blijkt? Sorry kijkdagen volgeboekt. Situatie uitgelegd via mail, geen respons meer op gekregen, niet eens excuses. Onprofessioneel.
Zeer positieve ervaring!!! Mijn oudste dochter wou verder studeren in Leuven,maar begin er maar eens aan.... Gelukkig zijn we op Sally gevallen die ons zo goed heeft geholpen!!! We hadden er onmiddellijk vertrouwen in en de hulp die zij ons heeft geboden, is onbeschrijfelijk!!! We hebben dan ook onmiddellijk haar voorstel aangenomen... Eeeecht een aanrader!!
Wij werken ondertussen geruime tijd samen met A-venue en kochten reeds verschillende panden bij hen. Ook de verkoop van onze studentenkamers en studio’s wordt volledig door A-venue georganiseerd. Wij zijn zeer tevreden over hun professionele aanpak. De service die ze bieden gaat verder dan bij andere makelaars. Hun aanpak is een totaal pakket van aankoop- en verkoopadvies incl. budget en rendement berekening. Bovendien beschikken zij over een ruim netwerk waardoor een verkoop vlot verloopt.
Op aanraden van kennissen zijn wij bij A-venue terechtgekomen voor de aankoop van een studio als investering. Omdat wij totaal geen ervaring hadden in deze materie hebben zij ons van A tot Z begeleid en ons een prachtige ver- nieuwbouw voorgesteld die wij dan ook gekocht hebben. Dit bleek een uitstekende beslissing: de unit was dadelijk verhuurd door de zorgen van A-venue, die eveneens alle rompslomp uit onze handen nam. Geen addertjes onder het gras en een team van gedreven en eerlijke professionals. 1000 maal bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid