facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immobilia Woestyn

Immobilia Woestyn

Info

Immobilia Woestyn

Comfortabel en efficiënt vastgoed verkopen en verhuren via onze kantoren in Bredene, De Haan en Wenduine!

Volg ons op FB!!

Geschiedenis

Comfortabel en efficiënt vastgoed verkopen en verhuren !

Droomt u van uw eigen woning of appartement aan de Belgische kust? Of zoekt u een makelaar om uw onroerend goed te verkopen of te verhuren, is uw residentie toe aan een nieuwe syndicus of wenst u te genieten van onze service vakantieverhuur?
Met een team van 8 medewerkers, hebben wij steeds de geknipte specialist in huis!

De centrale ligging van onze 3 kantoren in Bredene, De Haan en Wenduine, een attractieve en overzichtelijke website, publicatie van uw pand op de grootste immobiliënwebsites en onze samenwerking met een Duitse makelaar, zijn de belangrijkste troeven om ook uw pand voldoende “in the picture” te plaatsen.

Maak vandaag nog kennis en contacteer ons voor een afspraak. Het is gratis en vrijblijvend !

Adres: Leopoldlaan 19, 8420 De Haan
Telefoonnummer: +32 (0)59 23 50 01
Stad: De Haan
Route: Leopoldlaan 19
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Schepens De Haan, Immo Schepens De Haan te huur, Vakantieverhuur De Haan, Immo Belgium De Haan, Immo De Haan vakantieverhuur, Immo Woestyn Bredene te koop, Woestyn Swolfs, Immo Woestyn Vakantieverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo Schepens Immo Schepens 136 meter Heel tevreden van de samenwerking voor de aankoop van ons huis! Vriendelijke mensen e...
Recensies
Prima service en vriendelijk onthaal.
Super kantoor , zeer correct en goeie service, een aanrader
Reeds 3 x een vakantiehuisje in Zeepolder gehuurd bij jullie en steeds ontvangen met de glimlach door sympathieke dames , correcte topservice ! Bedankt en zeker tot binnenkort ! Groetjes , Cynthia Vanderschelde .
Klacht over verschillende kleine doch belangrijke zaken. Direct en goed opgelost!
Een heel overzichtelijke website. Het kantoor is gesitueerd in een prachtig eigendom en biedt een brede waaier aan eigendommen aan.
Geen antwoord gekregen op onze vraag
Heel vriendelijk ontvangen en geholpen geweest door alle werknemers in De Haan zo ook Bredene! Je bent altijd welkom met je vragen en alles wordt goed uitgelegd. Beloftes worden ook nagekomen wat ik erg belangrijk vind. Kortom, zoek je een woning of appartement te huur of te koop, hier ben je in hele goeie handen!
Zéér klantvriendelijk. Al mijn vragen werden beantwoord. De medewerkers zorgden ervoor dat alles tip top in orde was en dat alles in goede banen verliep. Ik ben nog nooit zo goed geholpen geweest. Zeker een aanrader!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid