facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo Schepens

Immo Schepens

Info

Wij begeleiden u graag bij het te koop, te huur stellen van uw woning en bij het beheer van uw (mede)-eigendom. Dit regio De Haan & Meulebeke en omstreken.

Geschiedenis

IMMO SCHEPENS met kantoren te DE HAAN & MEULEBEKE begeleid u graag bij de aankoop, verkoop of verhuur van uw eigendom. Ook voor de ontwikkeling van een project kunt u bij ons terecht.
Door middel van een persoonlijke aanpak garanderen wij u een zorgeloze zoektocht naar de ideale koper of huurder voor uw vastgoed.
Bent u op zoek naar uw droomhuis en vind u het niet meteen, dan helpen wij u graag met het zoeken naar een woning dat past binnen uw budget.
U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een realistische prijsbepaling van uw eigendom en om kennis te maken met onze werkwijze.

Medewerkers:
Olivier Schepens
Nadine Vankeirsbilck
Céline Catrysse
Carl Rys
Julie D'Hondt

Adres: Koninklijke baan 36, 8420 De Haan
Telefoonnummer: 059236375
eb.snepehcsommi@ofni
Stad: De Haan
Route: Koninklijke baan 36
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: immo schepens meulebeke, immo schepens de haan te koop, immo schepens te huur, vastgoed deinze, immo schepens roeselare, immo de haan, immo schepens openingsuren, immo schepens vakantieverhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immobilia Woestyn Immobilia Woestyn 136 meter Prima service en vriendelijk onthaal.
Recensies
Heel tevreden van de samenwerking voor de aankoop van ons huis! Vriendelijke mensen en een vlotte afwerking van alle papieren.
Top immo kantoor ! Perfecte service zowel in verhuur en verkoop altijd met de glimlach en vol passie .
Zeer vriendelijk onthaal. Uiterst professionele aanpak.
De service bij Immo Schepens behoort tot de top van de immokantoren van onze kust. Veel collega's van hen zouden er een voorbeeld aan kunnen nemen. Steeds vriendelijk, niets is hen teveel, zeer goed op de hoogte van de wetgeving en de verhuurwet. Zowel de 2 zaakvoerders als het personeel zijn top in hun job. Een echte aanrader !
Heel correcte behandeling door Olivier en Nadine. Waarborg zonder problemen terug gekregen. Bedankt voor het fijne verblijf!
Professionele aanpak in het verhuren van ons huis. Ze maken alle papieren, contracten in orde tot in de puntjes. Vriendelijke onthaal gratis erbij. Kan alleen maar aanraden wie wil verkopen of verhuren.
Een echte aanrader!!
Zeer tevreden van de service en de afhandeling van de aankoop. Vlotte en heldere communicatie.
Schitterende vakantie. Bedankt aan Nadine en Olivier voor de goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid