facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo-X

Immo-X

Info

Vastgoedkantoor - Bemiddeling bij verkoop of verhuur van uw vastgoed - Schattingen

Geschiedenis

Bekijk ons ruim aanbod aan panden te huur op onze website www.immo-x.be !

Adres: Centrumstraat 7, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 0473 71 71 70
Stad: Lovendegem
Route: Centrumstraat 7
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00
Woensdag: 09:00 - 12:00
Donderdag: 09:00 - 12:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Huis te koop Lovendegem, Immo kantoor, Immo vastgoed, Immo danimo, Immobilien Lovendegem, Immo cdh, Immokantoren Lievegem, Immo Gent
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Concept-Home Concept-Home 110 meter Een week geleden geïnformeerd voor een woning via Concept-Home. Aangezien deze uitei...
Recensies
Beste Joshua, U bent het grootste voorbeeld waarom de geloofwaardigheid van vastgoedmakelaars in twijfel wordt getrokken. U bent een luchtbel met zinloze woorden en beloftes. Bijna drie maand na mijn verhuis komt u nog af met excuses en verkoopspraat zonder ruggegraat. U bent zelfs zo een "zaakvoerder" die zijn telefoon niet meer opneeemt als ik u bel. U doet zelfs alsof je mijn berichten niet gezien hebt. Dit is echt niet mijn manier van werken maar helaas heeft u daar een andere mening over. Ik heb dan ook een officiële klacht ingediend bij het BIV. Het is een schande hoe u klanten behandeld. Ik raad u aan om sprookjes te beginnen schrijven. Ik hoop dat ik met jou persoonlijk en Immo- X nooit meer in contact kom. Ik ben zelf van de streek en heb een groot netwerk, dit zal helaas nog een staart krijgen. Wat je zaait zal je oogsten!
Joshua van immo x weet op een professionele en efficiënte manier om te gaan met zijn klanten en de zaken aan te pakken. Hij geeft vertrouwen en weet waar hij mee bezig is. Bedankt voor de goeie samenwerking.
Aangename en constructieve manier van werken ! Professionele begeleiding in de te nemen stappen. Zeer vlotte en vlugge afhandelingen van het dossier. Wekelijkse update. Bedankt Joshua voor de positieve en zeer vriendelijke samenwerking !
Tevreden klanten. Zeer goed begeleid vanaf het begin. Van alle stappen werden we op de hoogte gebracht. Documenten zoals verkoopsovereenkomst en compromis zijn zeer uitgebreid, duidelijk en correct opgesteld. Contacten met de gemeente werden gelegd , werk werd ons uit handen genomen. Topteam Valerie, Joshua, Amy en Wim!
Bedankt voor de snelle en efficiënte wijze waarop jullie ons huis verkocht hebben. Zelfs in de aanloop naar het schrijven van de akte konden we steeds op jullie hulp rekenen. Immo-X is zeker een aanrader!
Zeer vriendelijk, correct en professioneel team. Uitstekende service. Dit team weet de perfecte koper te vinden. Vragen worden onmiddellijk beantwoord. Ik heb geen minpunten ervaren. Aan te raden immo-kantoor.
Top makelaar, professioneel, vriendelijk, snel en accuraat. Zo kom je ze zelden tegen!!! Een aanrader om mee samen te werken! Bedankt voor jullie goede service.
reeds verschillende zaken afgehandeld met dit kantoor. Ze zijn een voorbeeld van hoe het moet zijn. Vlotte afhandeling met kennis van zaken waarbij ikzelf enkel de noodzakelijke dingen diende waar te nemen. Absolute aanrader!!!
Vorig jaar onze ouderlijke woning verkocht, een prima georganiseerde pre-sale! Bedankt voor jullie begeleiding en advies!
Correcte en aangename mensen. Top service....van start onderhandelen tot afsluiting.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid