facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Concept-Home

Concept-Home

Info

Vastgoedkantoor Concept-Home
Vastgoedmakelaar - Syndicus- Projectontwikkeling - Vastgoedconsulting



"Concept-home, uw betrouwbare vastgoedmakelaar uit Lievegem, Evergem en omstreken. Service en expertise staan centraal in onze aanpak.Een woning kopen of verkopen? Concept-home helpt u bij het vinden van de juiste match."
Adres: Dorp 6, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 093950540
Stad: Lovendegem
Route: Dorp 6
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Immo Gent, Te koop Lovendegem, Nieuwbouwprojecten Lovendegem, Immo Goethals te huur Lovendegem, Facebook Concept home, Immokantoor Evergem, Immo Eeklo, Top Vastgoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo-X Immo-X 110 meter Beste Joshua, U bent het grootste voorbeeld waarom de geloofwaardigheid van vastgoed...
Recensies
Een week geleden geïnformeerd voor een woning via Concept-Home. Aangezien deze uiteindelijk niet doorging kan ik me enkel baseren op het eerste contact met deze makelaar. Jammer dat dit gebeurt door een ongemanierde telefoniste wiens tactloze opmerkingen vragen doen stellen omtrent de professionaliteit van de andere medewerkers.
Niet alleen een vlotte aanpak maar ook zeer vriendelijk en enorm professioneel, kortom een aanrader!!
Heel vriendelijk! Professionele makelaars! Bedankt voor het goede werk!
Heel leuke rondleiding gehad ,zeer professioneel met kennis van zaken. In tegenstelling met andere immokantoren zijn zij niet opdringerig ! Laten jou op je gemak rondkijken en kunnen antwoord geven op alle vragen. Mochten we in de toekomst beroep doen op een immo- kantoor dan denken wij aan jullie. Vriendelijkheid is een grote troef!
Vriendelijk,korrekt, professioneel,absoluut tevreden van de samenwerking
Grootste amateurs en leugenaars van immo kantoren. 1. Tijdens ons aankoop van ons huis hebben ze elektriciteit keuring zonder te controleren naar notaris gestuurd maar eigenlijk was dat keuring van de zonnepanelen daardoor moesten we meer dan een maand moeten wachten. 2. Ze doen reclame dat koper en verkoper camionette mag gebruiken en wij wisten van niets dus hebben we zelf camionette gehuurd. Achteraf heb ik dat gezien dat wij recht hadden en heb ze gebeld voor te vragen als we keer efkens camionette nodig hebben dat we dat mogen gebruiken en het was ok. Vorige week had ik camionette nodig van Mariakerke naar lovendegem dus 10 km heen en weer, niet willen geven he. Beloven en niet doen. Zo zijn ze. Ik raad ze aan niemand.
TOP, vriendelijk en correct, zeer tevreden van hun diensten.
Vriendelijk, vlot en professioneel.
Ik ben zeer tevreden over service en hulp die de makelaar mij geboden heeft bij de zoektocht naar mijn appartement
De service bij dit immokantoor was ver boven mijn verwachtingen. Super bedankt voor de hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid