facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Immo-M

Immo-M

Info

Immo-M, uw regionaal kantoor met kennis van zaken. Een immo-kantoor waar u van een persoonlijke service geniet. Bel voor een gratis schatting.

Geschiedenis

Immo-M, uw regionaal kantoor met kennis van zaken. Een immo-kantoor waar u van een persoonlijke service geniet. Bel voor een gratis schatting.

Adres: Lipselaan 28, 3020 Herent
Telefoonnummer: 0468 22 53 22
Stad: Herent
Route: Lipselaan 28
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Immo m Te huur, Immo Herent, Immo m schoolstraat 26 Heule, Immo omgeving Leuven, Immo vastgoed, Homie immo, Hr immo, Immo De Dijle reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gilles Vastgoed Gilles Vastgoed 2 km De samenwerking met Eve van Gilles vastgoed nam direct van het begin al een vliegende...
Immo Liv'it Immo Liv'it 2 km Altijd juiste hulp en info gekregen door Bert.
Brescon Brescon 2 km Immobiliën, Aankoopbegeleiding, Bouwadvies en Projectopvolging
Recensies
Tijdens onze jarenlange samenwerking, bewees Maja elke dag opnieuw dat ze een professionele topper is. Toegewijd, betrokken, pro-actief, snel, to the point, ... Ze steekt ver boven de middelmatigheid van vele van haar concullega's. Een absolute aanrader!
Heel vriendelijk en oprecht. Zéér goede uitleg over hoe en wat . Wij kunnen deze immo M alleen maar positief aanraden.
Helemaal top! Maja is een zeer ervaren makelaar en bekwame juriste. Ze werkt uiterst professioneel en correct. Eerlijke prijsbepaling, ze stelt realistische doelen en ze volgt perfect op. Ze is daarnaast charmant, behulpzaam en sympathiek! Bedankt, Maja!
Ik heb 30 jaar handelspanden verhuurd en verschillende woningen verkocht. In al die tijd heb ik alleen middelmatige tot zeer slechte ervaringen gehad met makelaars en was ik heel wantrouwig geworden tegenover alle makelaars. Totdat ik op aanraden van een familielid bij Maja terecht kwam. Maja werkt uitzonderlijk professioneel, is integer en eerlijk, gedreven en vastberaden, stipt, behulpzaam en snel. Wil je je huis verkopen of verhuren, ga dan naar Maja, zo simpel is het.
Wat is Immo-m? Wie is Maja? Wij kennen haar van bij de start, eerst beheer, later verkoop Ga eens naar haar website.......moet je doen. Wat je leest is wat je ook krijgt En.....dat is zeldzaam ! Top
Wat een service je daar krijgt en wat een kennis deze mevrouw heeft is gewoon TOP. Ze is zakelijk en to the point en heeft een sterke juridische achtergrond. Ik kan geen betere IMMO aanraden. Gewoon doen !!!!!!
Een dame met een heel realistische kijk op de immo-wereld. Eerlijke prijsbepaling, professionele opvolging en sympathieke afhandeling van het dossier. Een echte aanrader!
Maja levert efficiënt en correct werk. Een aangenaam contactpersoon voor zowel huurder als verhuurder.
Een persoonlijke en eerlijke aanpak. Maja windt er geen doekjes om!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid