facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gilles Vastgoed

Gilles Vastgoed

Info

Verkopen en/of verhuren? Het team van Gilles vastgoed zorgt voor een zorgeloos proces.

Geschiedenis

Verkopen en/of verhuren? Het team van Gilles vastgoed zorgt voor een zorgeloos proces.



"Zoek jij een persoonlijke en kwalitatieve dienstverlening betreffende de aan-/verkoop van je vastgoeddroom? Dan zijn de vastgoedadviseurs van Gilles Vastgoed de geschikte partners. Wij zijn erkende biv makelaars en zijn aangesloten bij het CIB. We zijn gespecialiseerd in verkoop, verhuur en nieuwbouw.Vraag een gratis schatting aan voor je woning, grond, bedrijfsgebouw, opbrengsteigendom of appartement via 0468/486 127. #waardromenthuiskomen"
Adres: Mechelsesteenweg 763, 3020 Herent
Telefoonnummer: 0468/486 127
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 763
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Immo Herent, Beekveld Tildonk te koop, Uniek Vastgoed Gillis, Immo Bertem, Immo liv in, Immo dox, GVE immo, Immo Tienen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Immo-M Immo-M 2 km Tijdens onze jarenlange samenwerking, bewees Maja elke dag opnieuw dat ze een profess...
Brescon Brescon 2 km Immobiliën, Aankoopbegeleiding, Bouwadvies en Projectopvolging
Immo Liv'it Immo Liv'it 2 km Altijd juiste hulp en info gekregen door Bert.
Recensies
De samenwerking met Eve van Gilles vastgoed nam direct van het begin al een vliegende start voor de verkoop van mijn appartement! Het verdere proces ging dan ook alleen maar nog bergop en het verbaasde me ook niets dat er al snel een koper werd gevonden voor mijn pand. Zo was er ook continue een zeer vlotte communicatie, werd er snel - en steeds naar al mijn noden gehandeld. Kortom, dit was “all around” een zeer aangename ervaring, waarvoor dank! Dikke aanrader om met Gilles vastgoed in zee te gaan :
Perfecte service van Gilles vastgoed - Eve was steeds zeer proactief, correct, bereikbaar, en vooral snel!
Zeer aangename jongedame. Altijd heel correct en snel in antwoorden. Zeer goede communicatie doorheen heel de aankoop, die heel snel verliep. Ik ben enorm tevreden over de buitengewoon goede service van Gilles vastgoed en dan vooral ook van Eve! Dankjewel voor alles!
Zeer tevreden van de service. We kregen van Eve steeds heel snelle en vriendelijke respons op al onze vragen omtrent de aankoop van een appartement. Een aanrader om mee samen te werken!!
Eve heeft ons ontzettend goed geholpen met de zoektocht naar onze droom woning. Altijd zeer snelle opvolging, een echte aanrader !
Zeer slechte ervaring gehad bij een rondleiding. 15 minuten voor een rondleiding. Omdat het vooruit moest gaan, hebben wij geen vragen kunnen stellen. Op dag zelf moest er al beslist worden of we de woning zouden kopen. Alles moet rap gaan zonder enige klantvriendelijkheid.
Jelle heeft een enorme marktkennis en dat geeft meteen vertrouwen om samen te werken. Hij is zeer behulpzaam, heel gedreven en altijd met de glimlach! Zijn vernieuwde aanpak maakt van Gilles Vastgoed, de ideale keuze voor al u koop_of verkoopplannen. TOP kantoor!
Aangename samenwerking met Eve. Zeer vlot bereikbaar en altijd correcte antwoorden.
Persoonlijke en professionele aanpak! 10/10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid