facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ijzerwaren trentels

Info

het gamma van ijzerwaren trentels telt maar liefst 35.000 verschillende kwaliteitsproducten. van werkschoenen en brievenbus tot grasmaaiers en boormachines. zowel professionele als particuliere vaklui vinden hier al hun "gerief".

Adres: Maurits-Sabbestraat 98, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015 21 92 49
Stad: Mechelen
Route: Maurits-Sabbestraat 98
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: trentels scharnieren, trentels frankrijk, trentels deurklinken, trentels deurbeslag, meubelbeslag mechelen, ijzerwaren webshop, openingsuren trentels mechelen, maldoy
Recensies
Professionele shop met goede prijzen. Alleen jammer dat ze niet alles online hebben staan waardoor je kan zien wat ze allemaal hebben.
Zeer goede service en een heel grappige man achter de kassa. Bijna zo grappig als ikzelf! Aanrader voor deurklinken en een grapje!
Voor 11 euro was ik gesteld. Plastic onderdelen van mij Brill die versleten waren, besteld en geplaatst. Heerlijke service. Top kwaliteit. Echte specialisten -met humor- in deze zaak.
Behulpzaam en ervaren personeel. Ruime keuze aan uiteenlopende 'ijzerwaren'
Schitterende zaak, veel gespecialiseerd personeel
Zeer groot aanbod voor de doe het zelver en professionelen.
Een aantal keer opnieuw geweest voor ons deurbeslag. Steeds heel goed vooruit geholpen door Kristin. Niets is teveel gevraagd en ze neemt tijd om je een goede uitleg te geven. Aanrader!
zeer vriendelijk personeel en ik zou zeggen als je het daar niet vind .....dan vind je het nergens
Absolute top, sterk aanbevolen. Vooral ook sympatiek dat men het stomste vijzeke per 1 stuk kan kopen, dat het dan wat duurder is vind ik maar normaal. Duizend keer te verkiezen boven de blisterverpakkingen van de bouwmarkt. Een waarschuwing: op zaterdag durft het er heel erg druk zijn, ik ga gewoonlijk op werkdagen, als ik van kantoor kom.
Zeer goede service, vriendelijke uitleg gekregen ook al was het al na sluitingstijd en hadden ze uiteindelijk niet wat ik nodig had en moesten ze mij doorverwijzen naar een collega in de stad. Hier wordt het verschil gemaakt met kopen op internet. Het enorme gamma en de service in deze winkel levert zoveel meerwaarde voor de klant.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor ijzerwaren trentels. Maurits-Sabbestraat 98 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. ijzerwaren trentels adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met ijzerwaren trentels. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over ijzerwaren trentels delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid