facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IGNIS

Info

SFEERVOLLE VERWARMING MET HOUT, GAS OF PELLETS
inbouwhaarden of vrijstaande kachels van hoogstaande kwaliteit, design en prestaties.



"Bij Ignis vindt u een uitgebreid gamma van kachels, inbouwhaarden en kant-en-klare haardwanden. Bij ons kunt u rekenen op het advies van experts met jarenlange ervaring. Ignis staat al jaar en dag voor de ruimste keuze in de Benelux van gekende internationale topmerken."
Adres:
Telefoonnummer: 09/384.85.98
Stad: Nazareth


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Ignis outlet, Interfire BVBA, Pelletkachels Waasmunster, Ifire prijslijst, Kachels Lokeren, Ignis dienst na verkoop, Open haarden, Inbouwkachel hout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Desloover Desloover 244 meter Slechte communicatie! Midden januari zijn we bij Desloover langs geweest voor de uitw...
Recensies
Ik heb een paar jaar geleden een grote pelletkachel gekocht bij Ignis. Toen ik vandaag vroeg voor een onderhoudsbeurt kreeg ik koelweg te horen:"we doen dat niet meer". Toen ik vroeg of ik goed begrepen had dat men mij als een steen liet vallen, antwoordde de dame: "Daar lijkt het op hé".. ongeloof hoe iemand zo onbeschoft kan zijn. Service dikke nul.. Geachte, Ik heb uw antwoord met veel aandacht gelezen.. u neemt blijkbaar niemand ernstig... Ik stel wel vast dat ik blijkbaar niet de enige ben die over de service van Ignis klaagt. Ik heb na veel aandringen een telefoonnummer gekregen om eens te proberen bij Pellet West. Pellet West uit Brugge heeft mij op een correcte manier gemeld dat ze nu niet komen, gezien de drukte, waarvoor mijn begrip. De zaakvoerder heeft mij wel via de telefoon geholpen, waardoor ik nu terug verder kan. Hij heeft geluisterd naar mij.. Dit is service.. Hij helpt me zelfs gratis zonder dat ik iets bij hem gekocht heb. Uw medewerker heeft geen enkele poging genomen om te horen of zij iets konden doen. Bovendien is beleefdheid ook niet belangrijk. Gevolg? De volgende leveringen van pelletkachels voor de huurwoningen worden bij Pellet West aangekocht. De eerste zal deze week besteld worden. Ignis komt er bij mij niet meer in.
1 ster is nóg teveel. Zoals in de vele reviews die ik lees heb ik dezelfde slechte ervaring met Ignis. Verkoop, toonzaal alles ok. Service 0,0. Vorig jaar 2 weken zonder verwarming terwijl dit mijn hoofd verwarming is!!
15j geleden houtkachel gekocht, werkt nog steeds. Nu een pelletkachel. Zeer goede uitleg bij verkoop. Duidelijke communicatie. Perfecte installatie. Zeker aan te bevelen. Bedankt voor de service !
Al reeds 3jaar vragen we naar een oplossing voor het haardvuur dat zwarte roet uitblaast in de living. Maar de verkoper belooft al 3jaar voor een oplossing maar nog steeds niemand gezien of gehoord. Oja is van het merk BG . graag een oplossing aub???????
Onze nieuwe gashaard is top. Dat stuk is persoonlijke smaak, maar het ging snel, goede installatie, prijs ok, ..... top
Heel goede ervaring met Ignis bij de aanschaf van onze nieuwe gashaard. Men heeft ons goed geholpen bij de keuze van het juiste model en de afwerking. De installatie gebeurde heel vlot en proper. Een team dat behulpzaam was en nog bijkomend advies gaf omtrent de afwerking. Wij zijn alvast gelukkig met de extra sfeer in huis!
Heel slechte ervaring met dit bedrijf! Een gigantisch mooie toonzaal, geeft NIET altijd garantie voor een uitstekende service. Een verkoper die als een wervelwind onze aankoop noteerde, uitrekende, handtekening, betaling voorschot, en hup, de volgende. Toen de plaatsers arriveerden met de houtkachel, waren zij absoluut niet op de hoogte van onze woonsituatie bel-etage. Foto’s werden nochtans doorgestuurd vooraf. De oude kachel EN de nieuwe bleken te zwaar te zijn om te verplaatsen. Van een slechte communicatie gesproken tussen verkoper en technici. Wij moesten zelf op zoek naar een oplossing om de oude EN de nieuwe kachel die ondertss achtergelaten was in onze garage op zijn plaats te krijgen. Bij de tweede interventie/plaatsing stelden we vast dat de technici anderhalfuur op het dak zaten om de schouw/flexibele buis te installeren, zoals afgesproken op de verkoop. Zij moesten onverrichterzake stoppen wegens hun defecte apparatuur. Tenslotte werd onze nieuwe houtkachel dan maar geplaatst in de oude schouwopening. Wij vragen ons af of dit wel reglementair en optimaal is. De werkuren werden natuurlijk vlot aangerekend! Op onze vraag om een kleine tegemoetkoming in de onvoorziene onkosten die wij hadden 600€ voor takeling van de beide kachels, kregen wij een zeer negatief, onvriendelijk en bot antwoord van de verkoper. Voor ons geen IGNIS meer!
Mooie winkel - veel keuze - professioneel
Heel klantvriendelijk onthaal. Niet opdringerig, to the point en zeer bekwaam.
Heel slechte klantenservice! Onvriendelijke werknemer bij de dienst na verkoop en er wordt 0,0 moeite gedaan om een oplossing te zoeken wanneer er problemen ontstaan. Wij hebben bij dit bedrijf een kachel aangekocht en een plaat om onze vloer te beschermen. Dit is een losse plaat die wij enkel willen gebruiken in periodes waarin we de kachel veel gebruiken. Tijdens de zomermaanden, wanneer we de kachel niet gebruiken, willen we deze plaats opbergen en onze vloer bloot laten. Nadat we de kachel enkele keren gebruikt hebben, nemen we de plaat weg om te kuisen. We stellen hierbij vast dat de plaat krassen in ons parket heeft gemaakt en ook op verschillende plaatsen zwarte plekken heeft achtergelaten. Wij nemen via mail contact op met het bedrijf om dit probleem aan te kaarten en een oplossing te zoeken. We krijgen een antwoord terug waarbij gemeld wordt dat de plaat vlak is en het ons eigen schuld is dat er krassen zijn ontstaan. Over de zwarte vlekken wordt niet gerept. We sturen een mail terug met de melding dat er duidelijk een stukje ijzer uitsteekt aan de plaat en dit de oorzaak is van de krassen en vragen ook naar een reactie op de zwarte plekken. We krijgen geen antwoord op deze mail, ook niet wanneer we verschillende herinneringen sturen. We nemen telefonisch contact op met de dienst na verkoop. Er wordt ons gevraagd alles op mail te zetten. Ook hier krijgen we geen reactie op. We nemen opnieuw telefonisch contact op met deze dienst en worden uitermate onvriendelijk behandeld. Opnieuw wordt gezegd dat het ons eigen fout is dat er krassen zijn ontstaan. Op het probleem van de zwarte vlekken komt geen antwoord. Het gebrek aan reactie en de onvriendelijkheid van de medewerker van de dienst na verkoop is werkelijk ongepast. Wij zijn in elk geval niet van plan het hierbij te laten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid