facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Desloover

Desloover

Info

Zowel voor de aankoop en installatie van een haard, als voor de totale realisatie van een sierschouw met haard, kunt u bij Desloover terecht.

Geschiedenis

Architecturale haardconcepten



"Uw leefruimte is het centrum van uw woning en de vertaling van u als persoon. Bij Desloover vertalen wij uw persoonlijkheid en stijl naar een uniek haardconcept. Onze interieurarchitecten adviseren u graag over de vele mogelijkheden en maken een ontwerp zodat uw leefruimte het karakter krijgt dat u wenst. Houdt u van een landelijke stijl of verkiest u een strak design? Wij beantwoorden uw stijleisen met een topdesign! Bovendien zorgen onze vakkundige technici voor een minutieuze afwerking. Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring in het realiseren van architecturale haardconcepten. Daarvoor werken wij enkel met topmerken die de gezelligheid en het comfort leveren waar u op rekent. In onze showroom bespreken wij samen met u de verschillen"
Adres:
Telefoonnummer: 055 33 10 90
Stad: Nazareth


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: HaardenWinkel, Haarden Waasmunster, Houtkachel winkels België, Vuren Zottegem, Haardconcepten, Doorkijkhaard pellet, Kachels en haardenwinkel, Ifire reviews
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IGNIS IGNIS 244 meter Ik heb een paar jaar geleden een grote pelletkachel gekocht bij Ignis. Toen ik vandaa...
Algemene vloer- en tegelwerken Bradt Filip & zoon Algemene vloer- en tegelwerken Bradt Filip &... 3 km Bij Filip en Moreno kan je terecht voor alle vloer- en tegelwerken, van de betegeling...
Interlook Design Interlook Design 4 km Passie en kwaliteit!! Love it!!!
JD Construct JD Construct 4 km Jonas is een jonge ondernemer die zeer flexibel is, voor hem is geen uitdaging te gro...
Verf&Zo Verf&Zo 5 km Professioneel schildermateriaal en super vriendelijke bediening en advies, TOP!
Blomista Blomista 5 km Top service voor een supersnel antwoord op mijn zoektocht naar een relatiegeschenk.
Aelvoet Hein  Interieur en Exterieur Aelvoet Hein Interieur en Exterieur 5 km Algemeen schrijnwerk , steigerhouten meubelen , bijgebouwen , carports , enz Maatwer...
Recensies
Slechte communicatie! Midden januari zijn we bij Desloover langs geweest voor de uitwerking van een totaalconcept: haard + tv. De jongeman die ons heeft ontvangen en verder hielp werd even later ontslagen. Hier werden wij niet van op de hoogte gesteld en pas wanneer we anderhalve maand de termijn waarbinnen we zouden teruggebeld worden voor een vervolgafspraak was 3 weken tot één maand! zelf informeerden werd ons dit meegedeeld. Intussen zijn we eind april en reeds een 4-tal keren van het kastje naar de muur gestuurd met nieuwe beloften dat we gingen teruggebeld worden. Resultaat: nog steeds 0,0 uitgewerkt gezien en zelfs geen stand van zaken. Ik vermoed intussen sterk dat er niemand nog verder heeft gewerkt rond ons aangegeven project en elk telefoontje afgewimpeld wordt in de hoop dat het probleem zichzelf oplost. Als dit de communicatie is waarop een samenwerking is gestoeld, ben ik erg blij dat we niet met jullie in zee zijn gegaan.
Ons bezoek aan Desloover was een ritje voor de koning. We hadden een afspraak om 17u met een zekere Luc en deden er alles aan om na onze werkdag op tijd te zijn, wat ons ook lukte. Bij aankomst werden we goed ontvangen door de technisch tekenaar, die ons vertelde dat er zonet onverwachts klanten waren binnengekomen zonder afspraak, dus dat we eventjes moesten wachten. Vreemd dat iemand zonder afspraak voorrang krijgt. Na 20 min wachten kwam diezelfde persoon ons uitleg geven, maar de vriendelijke man liet zelf weten ons weinig te kunnen helpen en dat we beter zouden wachten. Na nog eens 10 min wachten werden we nog steeds niet geholpen en zijn we uiteindelijk vertrokken. Wie graag een gashaard bij Desloover wil kopen, maakt dus beter geen afspraak.
Vuur aangekocht voor een heel aantrekkelijke prijs, bij de installatie standaard in regie is het misgegaan. In totaal meer dan 13 werkuren aangerekend gekregen voor het plaatsen van een haardvuur op hout in een halve ruwbouw zonder enige afwerking. Mijn protest of verzoek om correctie werd telefonisch zo lang mogelijk afgewimpeld, op de valreep nog een aangetekend schrijven gestuurd. Uiteindelijk vele maanden later kwam het geschil voor de arbitrage. bevoegdheid arbitrage staat in het contract Arbitrage sprak uit in het voordeel van Interfire met als argument de installatie in regie ging plaatsvinden. Na mijn negatieve ervaring zou ik niemand Interfire-Desloover/ Ignis-Desloover aanraden. Het is niet normaal dat een bedrijf actief in de zuidrand van Gent met zo’n product een vaste bemiddelaar heeft en vaste klant is bij een arbitragehof.
Van het eerste contact in de showroom met Luc tot de laatste controle van Luc thuis hadden we een zeer goed gevoel. Het ontwerp,de werken en de opvolging waren prima. De twee technische medewerkers zijn zeer correct,vriendelijk,beleefd en bekwaam. Van harte dank voor het mooie resultaat, wij zijn heel tevreden.
Heel mooie en overzichtelijke toonzaal met een groot aanbod en heel vriendelijke ontvangst en info .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid