facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IC Computer Services

IC Computer Services
"Centre de réparation informatique et électronique PC / Mac / Tablette / Smartphone / Télévision / Accessoires / PC reconditionné."
Adres: Avenue Princesse Elisabeth 113 Prinses Elisabethlaan 113 , Schaerbeek 1030, BE
Telefoonnummer: 02 265 04 47
Stad: Schaerbeek
Route: Avenue Princesse Elisabeth 113
Huisnummer: Prinses Elisabethlaan 113
Postcode: 1030


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 12:00-19:00
Zondag: 12:00-19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hascom Computer Hascom Computer 2 km vlug vervanging van mijn laptop scherm. top top !!
Comware Computer Comware Computer 3 km Vertaald door Google Goede en betrouwbare service. Origineel Bon service et fiable.
Top 5 GSM Top 5 GSM 3 km
Vanden Borre Vanden Borre 3 km 0 service. Onbeleefd en totaal geen interesse in de klant
Recensies
Zeer vriendelijke en geduldige service. Het is ook niet duur en ze weten raad met heel wat soorten problemen ook oplaadproblemen van Iphones.
Heel vriendelijk en vlotte, betrouwbare service. Dé plek voor al uw herstellingen. Super sympa, bonne service. Si vous avez besoin d'une réparation, vous êtes à la bonne adresse.
Vakbekwaam en vriendelijk. Zeer tevreden.
Un excellent service je suis tres satisfait Très bonne acceuil service rapide et toujours satisfait Een mooie servies ik Ben blij van hun werk Heel leuke welkom snelle servies enzovoort
Très serviable et compétent. Il a réparé mon smartphone en un temps record et à un prix raisonnable. Je recommande! Heel behulpzaam en competent. Hij heeft mijn smartphone heel snel gemaakt en voor een redelijke prijs. Ik raad het aan!
Vriendelijke ontvangst, perfecte service, Iphonescherm professioneel hersteld voor een scherpe prijs.
Vriendelijke eigenaars en erg behulpzaam. Een aanrader
Zeer vriendelijke uitbater. Zeer behulpzaam. Kortom, een echte aanrader!
Eersteklas gastvrijheid zoals altijd al jaren! Vandaag hebben ze er meer dan een uur aan besteed voor een instellingsprobleem, terwijl ze me gewoon hadden kunnen vertellen wat ik thuis moest doen! Bedankt en veel succes voor jou
Ik hield van mijn bezoek aan de telefoonwinkel! Het team was zeer bekwaam en behulpzaam. Ze bieden een breed scala aan telefoons en de sfeer in de winkel was gastvrij. Ik ben erg blij met mijn aankoop en raad deze winkel ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar geweldige service. Juich!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid