facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis Windels

Huis Windels
"Speciaalzaak voor whisky, spirits en rookwaren."
Adres: Ijzerenleen 46-48 , Mechelen 2800, BE
Telefoonnummer: 015 28 70 93
Stad: Mechelen
Route: Ijzerenleen 46-48
Postcode: 2800



op zoek naar gerelateerd: Huis Verloo, Mechelse gin, Whiskey Anker mechelen, Wijnproeverij Mechelen, Parkeren Het Anker Mechelen, Gulden Anker Mechelen, Whiskywinkel, Mechelse jenever
Recensies
Een winkel met heel veel keus. Maar het allerbelangrijkste, is de kennis van de verkoper over Whisky. Een wandelde encyclopedie met steeds deskundige uitleg. Die zijn klanten kent en hun smaak onthoud. Zeer tevreden.
Al meermaals een cadeau voor vrienden of familie gaan halen. Zelf ken ik niets van wiskey en sigaren maar steeds ga ik hier buiten met de juiste keuze. Dankzij de goede bediening en begleiding!
In jaren 60/70 mocht ik met oma mee om er Willem 2 sigaren te kopen voor opa. Zelf pijp roker keer ik regelmatig weer voor tabak op pijpgerei. Zaak dateerd van de jaren 18xx. Zit nog steeds in dezelfde familie. Echter mijn laatste bezoek zal waarschijnlijk ook het laatste zijn. Huis Windels is niet lager bereikbaar met de de motorfiets. Mechelen heeft zo de gewoonte om om de haverklap hun verkeer situatie te veranderen bij mijn laatste bezoek een paar boetes gekregen.
Mooie zaak, vriendelijke medewerkers die steeds bereid zijn voor tips of advies.
Hele mooie zaak, met zeer brede keuze. De uitleg die we kregen bij het kiezen van de Gin was echt top. Wonderbaarlijk hoeveel ze weten te vertellen over de producten en deze weten af te stemmen op jou wens en voorkeur. Een absolute beleving!
Daar winkel je met plezier! Zeer vriendelijk en een geweldige service!
Personeel heeft veel kennis en is erg behulpzaam. Zelf weinig verstand van Whisky maar alsnog het perfecte cadeau kunnen vinden.
Ongelofelijk deze tijd nog een winkel te vinden waar ze echt de tijd en moeite nemen om vragen te beantwoorden,en dan nog zo vriendelijk ook,zonder het duurste willen mee te geven,echt fijn op deze manier!
Een zeer uitgebreide keuze van dranken,rookwaren en originele toebehoren. En daarbij nog eens een deskundige heel vriendelijke uitleg. Kortom hier ben je koning klant.
Speciaalzaak voor rookwaren, exclusieve whisky en andere alcoholhoudende dranken. Uitgebreide uitleg en ze nemen echt hun tijd om samen iets uit te zoeken,. Een monument in Mechelen..de zaak bestaat al jaren kortom een bezoekje meer dan waard
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid