facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huis De Winter

Info

Exclusieve herenschoenen.
Wijnegemsteenweg 49, 2970 's-Gravenwezel
www.huisdewinter.be

Geschiedenis

Heren Schoenen



"Huis De WinterExclusieve herenschoenen en accessoires.Tod’s, Hogan, Magnanni, Carlos Santos, Santoni, Fratelli Rossetti,Harris, Loake, Crockett&Jones, Paul Smith, Zespa,Acqua di Parma, John Smedley,"
Adres: Wijnegemsteenweg 49, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0479991397
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Wijnegemsteenweg 49
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: huis de winter schilde, schoen voor in huis cryptisch, exclusieve herenschoenen antwerpen, magnanni schoenen antwerpen, schoenen de winter lier, schoen voor in huis crypto, de winter filip
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RenosSol bvba RenosSol bvba 588 meter Natuursteen- en houten vloeren Restauratie en Renovatiespecialisatie Herschuren - h...
Brillenbus Brillenbus 2 km Ik snap niet dat een bedrijf als dit niet meer succes heeft. Meer persoonlijke begele...
Recensies
Indrukwekkende service! Je voelt hier de liefde voor de schoen en passie voor het vak. Bijzonder veel keuze en niets is teveel. Hoe gepassioneerd kan je zijn!?
Super vriendelijke Eigenaar, Extra aandacht voor iedereen die deze zaak bezoekt. Prachtige collectie Herenschoenen super kwaliteit , en uitgebreide keuze, dienst na verkoop. Veel accessoires voor heren. Spijtig dat er Dames niet terecht kunnen.
Ken je dat, een plaatje van het binnenkomen tot het buiten gaan. Wel, hier klopt alles. De liefde voor het vak, de schoenen en accessoires ... brengt dhr de Winter zo over naar U als klant, dat het een zeer aangenaam ervaren is welke je nog maar zelden tegenkomt . Ik zou zeggen, blijf zo verder uw liefde, gevoel voor schoenen en accessoires verder zetten. Tot gauw, Groetjes Jan
Siegfried eigenaar biedt een uitgebreide schoenencollectie met persoonlijk advies op maat aan! Opmerkelijk hoeveel kennis hij ook heeft over al die verschillende merken. Wat ik persoonlijk het meeste apprecieer aan Siegfried is dat hij altijd eerlijk advies geeft. Als de schoenen niet geschikt zijn voor je, zal hij het gewoon eerlijk tegen je zeggen. Hij wil in de eerste plaats dat zijn klanten tevreden naar huis gaan, of het nu met of zonder een nieuw paar schoenen is. Ik moet er zelf altijd even voor rijden maar het is altijd de moeite om op bezoek te gaan. Kijk niet verder. Absolute aanrader!!
Beter kom je ze niet tegen! Elke keer opnieuw ontvang je hier een topservice met uiterst correct en bruikbaar advies. Daarbij een uitgebreid gamma aan klasse-schoenen. Het is telkens een eind rijden maar dat neem ik er met plezier bij.
Deze schoenenwinkel is werkelijk top! Je vindt er fantastische, kwaliteitsvolle en trendy schoenen. En wat een service! Voor deze winkel rij ik met plezier een heel eind om.
Prachtige winkel met een zeer vriendelijk en professionele hulp. Zeker een aanrader om eens langs te gaan.
Eindelijk nog eens een winkel met persoonlijke service. Zeer mooie collectie schoenen en accessoires. Een aanrader dus!
Vriendelijke bediening, top produkten en een mooi gamma in een mooi kader.
Vandaag bij dit geweldige schoenenparadijs geweest en twee paar schoenen gekocht. Hier nog de persoonlijke aandacht en een schitterende collectie schoenen. Zeker de moeite van het bezoeken waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid