facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brillenbus

Brillenbus

Info

Brillenbus, uw optiek aan huis!

Geschiedenis

Brillenbus is een mobiele brillenwinkel die bij u aan huis komt. Met behulp van professioneel materiaal en een rijke ervaring als gediplomeerd opticien gaan we samen met u op zoek naar de ideale bril.

Adres: Gillès de Pélichylei 115, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 32486425676
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Gillès de Pélichylei 115
Postcode: 2970


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Nicolas Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Anke Fierens Optiek Anke Fierens 1 km Groot aanbod, veel keuze. Elke zomer opnieuw kies ik een mooie zonnebril uit.
Huis De Winter Huis De Winter 2 km Indrukwekkende service! Je voelt hier de liefde voor de schoen en passie voor het vak...
Nicolas Optiek Nicolas Optiek 2 km Super geholpen geweest! Super kennis over het vak en ik kan eindelijk terug helder en...
RenosSol bvba RenosSol bvba 2 km Natuursteen- en houten vloeren Restauratie en Renovatiespecialisatie Herschuren - h...
Recensies
Ik snap niet dat een bedrijf als dit niet meer succes heeft. Meer persoonlijke begeleiding en prijs/ kwalitatief betere monturen!
Top service aan huis aan lage prijzen. Mooi initiatief vooral ook voor ouderen en rusthuizen waar mensen niet altijd nr een optiek kunnen gaan. Vriendelijke dame , grote keuze, oogmeting mogelijk. Doe zo voort!
Je moet de deur niet uit voor een oogmeting of om lenzen/brillen te halen. Zeer vriendelijke, toffe opticienne! Snelle service en ik ben keer op keer fantastisch en professioneel geholpen!
Mijn moeder kan moeilijk het rusthuis uit met haar rolstoel. Maar nu heeft ze toch een nieuwe bril. Bedankt
Je moet Zelf niet Meer liggen rond zoeken, naar een parkeer plek, Deze komt gewoon naar u to, heel simple, goed services en kwaliteit
Zalig....niet naar buiten moeten voor een oogmeting en een bril maar een snelle, kwaliteitsvolle service van een toffe opticienne aan huis.
Snel en professioneel geholpen door Sarah van de Brillenbus, heel tevreden!
Goede service. Mooie brillen van goede kwaliteit.
Uitstekende service, deskundig advies, vriendelijke opticienne
Fantastische service!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid