facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Kasteelhof 't Hooghe, Ypres, Belgium

Adres: Meenseweg 481, 8902 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0032 (0)57468787
Stad: Ieper
Route: Meenseweg 481
Postcode: 8902



op zoek naar gerelateerd: restaurant kasteelhof 't hooghe, Hotel Ieper, Flanders Lodge Hotel, Kasteel Ieper, Kasteel Ieper te koop, frontlinie ’t hooghe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B Villa Vanilla B&B Villa Vanilla 4 km Vriendelijk onthaal ,lekker ontbijt en goede bedden .
Ariane Hotel Ariane Hotel 5 km Onder het motto: beter laat dan nooit wil ik toch nog even het ganse team van dit hot...
Recensies
Fijne ruime kamer met prima bed. Wij zaten in het oude deel met al zijn charmes. Prima waar voor zijn geld. Parkeren op eigen terrein en aan de doorgaande weg van het dorp. Ontbijt was ook goed en voldoende. Als we weer deze hoek in gaan zouden we weer kiezen om hier te verblijven. Heb je toevallig interesse in het verleden en met name de 1e WO dan is er er bij het hotel en in de directe omgeving veel te zien. Kamers: Prima ruim bed in een ruime kamer met badkamer. Onze kamer was aan de achterzijde met uitzicht op een stuk tuin en kleine weide. Daarachter een pretpark maar dat gaat niet zo heel vroeg open, dus geen last van gehad. Gordijnen hadden wat donkerder gekund, deze laten veel licht door.
Leuk hotel, leuke bar met grote bierkeuze en heel goed ontbijt. Kamers hebben grote verschillen.Kamers: 4/5
Lekker en ruim voldoende en gevarieerd ontbijt. Goede stijlvolle logies. Ruime parking.Gastvrij onthaal. Kamers: Comfortabel.
Zeer mooie kamer in de nieuwbouw met buiten een plekje om te zitten. Wel langs een drukke weg maar voor ons niet storend. Met een gemeenschappelijke zeer grote komplete keuken. Vriendelijk personeel. Kaart in het restaurant beperkt maar wel goed en ontbijt ook goed. In de kasteeltuin resten van loopgraven en een enorme krater van een WW1 mijnontploffing. Zeer indrukwekkend. Hotel zeker een aanrader.
De kamer was schoon, onderhouden en in orde. Service was gastvrij en vriendelijk. Het ontbijt was compleet en lekker. Vlakbij Bellewaerde park en het Hooge Crater museum over WO1. Het parkje met overblijfselen van WO1 naast het hotel is interessant en vrij toegankelijk.
De kamers zijn heel schoon. Badkamer en alles proper. Het eten was fantastisch. Het personeel zeer vriendelijk en deden al het mogelijke om het naar de zin te maken. Met alles wordt rekening gehouden. Zelfs m’n kleding die onderweg vies was geworden netjes gewassen, gedroogd en binnen een uur terug. De eigenaar heeft me zelfs naar het ziekenhuis gebracht toen ik naar de spoedeisende hulp moest door een val. Heel aangenaam verblijf, en zeker voor herhaling vatbaar. Groet uit Nederland.
We hebben er binnen iets gedronken, een Bitburger! en Jupiler... de uitbaatster was heel vriendelijk en alles lag er proper bij. Over de kamers kunnen we dus niets vertellen, wel dat er dus het oude hotelgedeelte is en ook een nieuw deel. Langs dit hotel kan je ook voor een symbolische euro het park en loopgraven bezoeken. Dat is voor een volgende keer, maar ziet er al veelbelovend uit.
Vriendelijke eigenaars. De kamer in het nieuwe gedeelte was ruim en comfortabel. De bedden zijn eerder aan de harde kant maar slaapcomfort is nu eenmaal een persoonlijke voorkeur. Beperkt maar voldoende ontbijtbuffet van goede kwaliteit. De ligging is perfect, net buiten het centrum van Ieper. Hierdoor geraak je vlot op andere plaatsen in de Westhoek terwijl je nog makkelijke toegang hebt tot de randparking van Ieper om daarna op vijf minuutjes wandelen in het centrum te staan. Aanrader!
Met regelmaat overnacht en eet ik in Kasteelhof 't Hooghe. Een familiehotel waar vriendelijkheid bovenaan staat. Ondanks de beperkte menukaart maar hoeveel keuze wil je? is de kwaliteit erg goed te noemen. In het hoofdgebouw waan je je op sommige plekken in een chique Engelse salon en zou je bijna sigaren rokende mannen verwachten.Kamers: 5/5
Heerlijk geslapen, lekker ontbijt, lekkere douche/bad, Super vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Alles was netjes, schoon en goed verzorgd.Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid