facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Villa Vanilla

B&B Villa Vanilla

Info

B&B Villa Vanilla te Ieper / Ypres (Belgium)

Geschiedenis

Onze gezellige B&B bevindt zich in een rustige buurt op wandel- en fietsafstand (2,5 km.) van de historische Grote Markt van Ieper. In de nabijheid starten verschillende mooie, toeristische fietsroutes.
In onze sfeervolle woonkamer met haard bevindt zich ook de huisbibliotheek met radio, TV, DVD en CD-speler voor onze gasten. Onze B&B heeft verder een knusse tuin en een gratis parking.
De 4 gastenkamers zelf zijn heel gezellig ingericht. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en WC, TV en gratis Wifi. Er is ook een grote kamer met bad.
's Morgens worden jullie verwend met een uitgebreid ontbijt en wie dit wenst kan 's avonds genieten van een heerlijk avondmaal.

Adres: Groenestraat 12, 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0479720 703
Stad: Ieper
Route: Groenestraat 12
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: B&B Ieper met Vier in Bed, Bed and breakfast Ieper, B&B Westhoek met zwembad, B&B met 4 kamers, B&B langs de IJzer, B&B Heuvelland, B&B Poperinge, Landelijke B&B
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B&B at Room's B&B at Room's 2 km Fantastische B&B. Kraaknet, ruime kamer en badkamer, heel uitgebreid ontbijt en e...
Ariane Hotel Ariane Hotel 2 km Onder het motto: beter laat dan nooit wil ik toch nog even het ganse team van dit hot...
B&B NOJA B&B NOJA 2 km Claus/ nathalie,jullie waren top,voelt aans alsof jullie vrienden zijn,dikke mercie
Ipericus Ipericus 2 km Vertaald door Google Een rustig huis, op 5 minuten van de Menenpoort. Moet graag trap...
Fields of Gold Fields of Gold 2 km winkel, workshops, massages en b&b
Het Houten Paard Het Houten Paard 2 km Ondanks het feit dat we gastheer Franky nog niet gezien hebben, heeft hij ons toch g...
B&B Deja Vu B&B Deja Vu 2 km Nette B&B in het centrum van Menen. Vriendelijke uitbaters en goed ontbijt.
B&B Hortensia B&B Hortensia 2 km Gezellige kamer ruim en netjes En een goed ontbijt met een vriendelijke bediening zék...
B&B Back2Front B&B Back2Front 3 km Overnachten in alle rust op slechts een boogscheut van Ieper Centrum.
B&B Hoeve 37 B&B Hoeve 37 3 km B&B hoeve 37
Hotel Kasteelhof 't Hooghe, Ypres, Belgium Hotel Kasteelhof 't Hooghe, Ypres, Belgium 4 km Fijne ruime kamer met prima bed. Wij zaten in het oude deel met al zijn charmes. Prim...
Recensies
Vriendelijk onthaal ,lekker ontbijt en goede bedden .
Vriendelijke uitbaatster. Mooie en schone kamer. Lekker ontbijt.
Hele gezellige bed & breakfast met gastvrije eigenaren. De kamers waren leuk ingericht en schoon. Het ontbijt was veelzijdig en de eigenaresse vroeg persoonlijk of je graag een gebakken of gekookt eitje wilde. Er zijn tevens fietsen ter beschikking voor de gasten. Met de auto of fiets ben je snel in het centrum. Echt een aanrader.
Mooi verzorgde B&B. Goed bed. Gezellige bar. Op wandelafstand van Ieper en een steenworp van het idylische Heuvelland.
Zeer vriendelijke gastvrouw, sfeervolle en huiselijke vertrekken en een heerlijk ontbijt. We konden zelfs gebruik maken van fietsen om eenvoudig en snel het centrum van Ieper te bereiken, ideaal. We hebben genoten van ons verblijf!
Al voor de tweede keer daar. Oase van stilte tijdens het festival van Dranouter. Heel comfortabele kamers en lekker ontbijt.
Wat een heerlijke kamer heerlijke bedden en top ontbijt een aanrader. Ligt buiten Ieper dus een fiets is handig. Maar die mag je van de eigenaar lenen.
Ik overnacht in een ruime kamer dat bed ligt lekker Wi-Fi is perfect, en wil ook ervan uitgaan dat de overige kamers ook ruim zijn met de zelfde comfort bieden
Villa vanilla is een aanrader! Kamer is zeer mooi 'super bed en badkamer. Het ontbijt is super! Uitgebreid en lekker. Vers fruitsap en fruitsalade.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid