facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hotel Admiraal

Hotel Admiraal

Info

Klein Familie Hotel, authentiek gebouw met een nieuwe en moderne inrichting. Gezellig, knus, vriendelijk een plekje om lekker jezelf te zijn en te genieten

Geschiedenis

Een hotel waar u gastvrij en met klasse wordt ontvangen.

Adres: staatsbaan 81, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 003289714474
Stad: Lanaken
Route: staatsbaan 81
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 23:00
Dinsdag: 06:00 - 23:00
Woensdag: 06:00 - 23:00
Donderdag: 06:00 - 23:00
Vrijdag: 06:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Hotel Admiraal Lanaken te koop, Hotel de Admiraal België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurotel Lanaken Eurotel Lanaken 2 km Prijs-kwaliteitsverhouding in orde. Verwacht geen groots diner: keuze uit twee gerech...
Recensies
Verblijf met fietsgroep voor evenement Limburgse fietsvierdaagse. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitgebreid ontbijt. Heel lekker diner. De kamers zijn niet super, maar alles is aanwezig en ze zijn heel netjes. Prijs kwaliteit is het een aanrader!
Beetje gedateerd hotel , de bedden liggen goed , kamers zijn klein . personeel van de bediening is zeer leuk en attent . Met warme dagen is het geen aanrader veelste warm en gelegen aan een te drukke weg.
Eenvoudig maar goed hotel. Gedateerd maar wel goed onderhouden en schoon. Geeft een huiselijke gevoel. Alle faciliteiten zijn aanwezig inclusief een afgesloten fietsenstalling. Ontbijt is fantastisch!
Kamers zijn ruim genoeg opgezet. De badkamer is wel iets gedateerd, zo is er nog geen thermostaatkraan. Het ontbijt is perfect! Heerlijk, vers en uitgebreid!
Het is een zeer gezellig en hartelijk hotel. Eigenaren zijn super vrienden en in het algemeen vriendelijk personeel! Ze proberen altijd iedereen te helpen en het beste uit zichzelf naar voor te brengen. Aanrader als je goede kwaliteit prijs verhouding wilt!
Heerlijk hotel met geweldig goed bed. Voelde me echt thuis met heerlijk eten en drank.Goede en vooral vriendelijk personeel.
Goed hotel voor een heel schappelijke prijs. Heel erg goed ontbijt. Zeker aan te bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid