facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eurotel Lanaken

Eurotel Lanaken

Info

Eurotel Lanaken, gelegen op 7 km van Maastricht in het hart van de Euregio. Ideaal voor gezinnen en de fiets- en wandelliefhebber.

Adres: Koning Albertlaan 264, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 089 72 28 22
Stad: Lanaken
Route: Koning Albertlaan 264
Postcode: 3620



op zoek naar gerelateerd: Eurotel Lanaken arrangement, Eurotel Lanaken contact, Eurotel Lanaken Tripadvisor, Eurotel Lanaken ontbijt, Eurotel Lanaken zwembad, Eurotel Lanaken restaurant menu, Enjoyhotel Lanaken, Eurotel Lanaken vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eurofit lanaken Eurofit lanaken 0 meter Goedkoop is het niet maar wel bijzonder goed. A-diploma binnen 6 maanden 2x half uur ...
ATLA Atletiekclub Lanaken ATLA Atletiekclub Lanaken 744 meter Zeer goed draaiende atletiekclub. Goed materiaal. Gemotiveerde mensen
Ufc.warriors Ufc.warriors 1 km Muaythai boksclub met een leuke vriendschappelijke sfeer. Aangesloten bij VKBMO-BKBMO...
Bodyreset Bodyreset 1 km Betaalbare en kwalitatief zeer goede personal training. Combinatie van cardio en krac...
Fitness Traffic Fitness Traffic 2 km Wij gaan hier naar zwemles. Super lerares die mn kids super goed en snel leert zwemme...
123 FIT Lanaken 123 FIT Lanaken 2 km 1ste keer sporten en direct goede begeleiding van de caochs
Hotel Admiraal Hotel Admiraal 2 km Verblijf met fietsgroep voor evenement Limburgse fietsvierdaagse. Heel vriendelijk en...
Recensies
Prijs-kwaliteitsverhouding in orde. Verwacht geen groots diner: keuze uit twee gerechten, soms te kleine hoeveelheid, groente minimaal en niet smakelijk, vis of vlees prima. Mooi gelegen voor fietstochten. Dagtocht met de bus is in feite een toeristisch ritje naar Valkenburg met veel info van de gezellige chauffeur waar je 2 1/2 uur mocht rondwandelen en daarna naar Maastricht ook 2 1/2 uur rondlopen. Prima dagbesteding dus! Alles wordt efficiënt en netjes geregeld voor de 80 gasten. 's Avonds zit de loungeruimte afgeladen vol. Nee, ze leggen hier geen handdoekjes neer om een plek te reserveren, maar een uitgelegd spel kaarten ;- De kamers en bedden, het ontbijt en de lunch zijn in orde. Bij het diner wordt ruim wijn geschonken in de bekende 4 varianten. We hebben een erg fijne week gehad met fietstochten in de Kempen en Zuid-Limburg, wandeling o.a. bij de St- Pietersberg tip: parkeren bij D'n Observant - gratis voor leden van Natuurmonumenten waar je direct bij de afgravingen bent.
Kerstarrangement 2022 in Enjoy hotel gehad. Jammer het hotel voldoet niet wat wordt beschreven en erg massaal. Bed: Alleen laken over smoezelig matras, kamer mooi groot maar vlekken in vloerbedekking en muf. Badkamer fijn schoon maar douche in bad niet echt handige instap. Diner buffetten waren matig en erg massaal dus lang in de rij met je bord staan was ook niet erg prettig. Lunches waren broodjes en niet zoals beschreven ‘warme lunch!’ Het was eigenlijk allemaal vrij basic en zeker geen 4* kwaliteit waardig.
Voor ons verblijf tijdens de kerstdagen zijn we heel erg vriendelijk ontvangen bij de receptie, mooie kamer gekregen, de eerste avond een heerlijk diner waar werkelijk niets op aan te merken is. De andere dagen was het eten goed en voldoende. Het bedienend personeel had er plezier in en we kwamen niets te kort. De technische dienst heeft mij prima geholpen met het bekijken voor de stroomvoorziening van de auto. Wat betreft de kamers is het altijd wel belangrijk dat de bedden goed en schoon zijn, nou dat waren ze!!! Dus eigenlijk hebben we niets aan te merken en is het zeker de moeite waard.
Graag wil ik reageren op ons verblijf bij Enjoy hotel Lanaken. De ontvangst was aardig maar niet vriendelijk. We werden naar onze tafel gedirigeerd en de eerste mededelingen waren wat er niet mocht De kamers en sanitair waren prima in orde en zuiver. Vandaar de twee sterren. Aangegeven dan mijn vrouw een lactose intolerantie heeft en daar zou bij alle maaltijden rekening mee gehouden worden. Bij het eerst ontbijt stond inderdaad een pakje lactosevrije melk alleen het pakje stond zo bol dat we het niet durfde open te maken. Dit was trouwens de enige keer dat er met het ontbijt rekening gehouden werd. Ook bij het diner werd er geen rekening mee gehouden ondanks het kaartje dat op tafel ligt waardoor de bediening er rekening mee kon houden. Het laatste diner sloeg wat betreft de bediening alles. De jonge man moest kennelijk op tijd ergens zijn want er werd in een hoog tempo afgeruimd. Ik had bijvoorbeeld mijn soep nog niet op of mijn bord werd al weggehaald. Mijn vrouw d’r pasteitje bevatte wel melk en werd weggehaald en ze moest het maar met het andere keuzegerecht doen waarvoor ze eigenlijk niet gekozen had met een klodder ketchup boven op de friet, onder het motto: verder eten en niet zeuren, maar het was niet anders. Al met al dus niet zulke fijne ervaringen wat betreft het eten. Ook misten we de bediening tijdens het vertier s ’avonds. Volgens de folder regelmatig snacks en zoutjes. Geen zoutjes gezien en wat betreft de snacks viel het ook tegen. Eentje voor iedereen maar de schaal lag nog half vol toen de ronde klaar was. Tv met Nederlandse zenders, jazeker NPO 1 en NPO 3 verder niets Nederlands. Op de laatste dag mochten we ook geen broodjes meer meenemen voor tussen de middag terwijl dit bij andere Enjoy hotels wel mocht. Verder toch wel gezellige avonden gehad met onze tafelgenoten. Dit is ons relaas wat betreft Eurotel Lanaken . Eens maar nooit meer. De volgende keer weer lekker naar Duitsland waar het ons de vorige drie keer wel goed bevallen is en waar wel rekening met de allergie gehouden werd. Het kan dus wel.
We hadden een scherp geprijsd arrangement en het was top! Vriendelijk en attent personeel, een grote kamer met prima bedden en een fijne badkamer. Het ontbijt was zeer uitgebreid, de lunch goed verzorgd en het diner zeer smakelijk. Heerlijke biertjes en een goed glas wijn. Het was voor ons de tweede Enjoy ervaring en die was net zo positief als de eerste keer. Je bent er echt even helemaal uit. Het scheelt natuurlijk wel dat we, in oktober, prachtig weer hadden en veel op het terras hebben kunnen zitten.
Ontbijt is niet meer wat het geweest is, prijzen omhoog en service omlaag.. Waar je voordien emmers gevuld met flessen cava had moet je nu telkens de bediening vragen een half glaasje te komen inschenken. Idem met de koffiekoeken, die stonden eerst aan het buffet, nu moet je telkens bedelen voor 4 mini broodjes/3man, dan geef je het op. Het eten ad warme kant spek&ei, pannekoeken, worstjes, wafels.. staan op bain marie en zijn dus altijd lauw.
We hadden 2 kamers geboekt. Geheel niet bij elkaar en zeer verschillend. Ontbijt was keurig. Hotel netjes maar de reserveringskosten verschillen heel erg. Telefonisch en aan de balie komen niet overeen , div. Smoesjes van de receptie. Op de kabelkrant van het hotel staat een basis kamer voor 131,90 incl ontbijt. Bij de Receptie betaal je 131,90 excl. Ontbijt a 17,50. Onervaren en niet voor rede vatbaar. Dacht ff dat we in candid camera zaten. Wat een flutpersoneel!!!
We zijn uiterst vriendelijk ontvangen. De kamer was prima douchen in bad vind ik een minpunt. De eerste dag was er een Italiaans buffet. Smaak was heerlijk maar het was helaas niet echt warm. De andere dagen een drie gangen menu. Het was echt heerlijk. We hebben een ontzettend fijne tijd beleefd. We gaan zeker nog eens een Enjoy hotel boeken.
Schone nette kamers die iedere dag werden bijgehouden. Bediening in restaurant en bar was oké. Als je pech hebt met een kamer aan de kant van de doorgaande weg kan je last hebben van het autoverkeer. Totale impressie van het gebouw is wel wat achterstallig dan wel ouderwets. Maar gelukkig een klein maar fijn zwembad met lekker warm water.
Mooie accomodatie,schoon, voortreffelijk en vriendelijk personeel, goed eten maar wel min puntje. Als je zoals wij graag doet fietsen moet je wel op de klok kijken daar 18.00 soep word opgediend, wil je vooraf je verfrissen en aperitiefje nuttigen dan moet je op tijd weer terug zijn. Vonden wij minpunt.Verder aanrader mooie omgeving en Maastrich, Valkenburg, Genk allemaal binnen handbereik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid