facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hostel De Zandpoort

Hostel De Zandpoort

Info

Overnachten in een mooie historische stad aan een goede prijs.

Geschiedenis

http://www.mechelen-hostel.com/

Adres: Zandpoortvest 70, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 003215278539
Stad: Mechelen
Route: Zandpoortvest 70
Postcode: 2800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 11:00


op zoek naar gerelateerd: Jeugdherberg Antwerpen, Goedkoop overnachten Mechelen, Hotel Mechelen, Jeugdherberg Mechelen
Recensies
Het was echt niet aangenaam. Heel onvriendelijk, je merkt echt dat de mevrouw tegen haar zin in werkt. We werden al ontvangen met een chagerijnige blik en een geïrriteerde stem. Op de website en bij de receptie staat dat je om 11:00u moet uitchecken. Om 10:26u kwam ze al aankloppen en zei de dat we om 10:30u moesten uitchecken. Ze gaf ons onduidelijk instructies waardoor we het blijkbaar fout hadden gedaan. Daarom belde ze mij boos op en was ze super onvriendelijk terwijl we elkaar gewoon fout hadden begrepen. De kamer was niet schoon, er lag zand op de bedden en er lag een dikke prop zwart haar op de verwarming. Het is ook niet handig dat je de graden van de douche niet kan kiezen. De douche was veel te warm. Er was enkel een vuilnisbak voor maandverband maar wij konden ons afval dus niet kwijt. Daarom ben ik dus ook niet verbaasd dat wij de enige in het hele hostel waren.
Jammer dat je geen nul sterren kunt geven... het was een heel onaangenaam verblijf de verantwoordelijke van het hostel was heel onvriendelijk, slecht gezind, gaf onduidelijke communicatie. De kamers waren niet schoon er lag een prop zwart haar op de verwarming en er lag zand in de bedden de kamers boven je konden gewoon kijken als je aan het douche was, je kon de douche ook niet verstellen van temperatuur dus de douche was veel te warm, er was geen vuilbak alleen één voor maandverband. De verantwoordelijke gaf geen goede communicatie door en werd daarna boos zodat wij de schuld kregen door haar en belde ons en legde zonder ‘daag’ te zeggen gewoon de telefoon neer....het was geen aangenaam verblijf wel jammer dat onze vakantie zo moest eindigen....
We waren hier tijdens Rock-Werchter festival. Het hostels heeft een goede ligging en bereikbaarheid. De kamers zijn eenvoudig ingericht met een tafel 4 stoelen en 4 goede bedden, waarop slapen geen straf is. De 4 persoons-kamer beschikte over een eigen badkamer met 2 wastafels een douche en toilet. Alles was prima schoon en netjes. We werden warm ontvangen en er werd goed met ons meegedacht, in de zin dat we goede route beschrijving kregen naar het festival terrein en de files konden omzeilen. Ook werd het ontbijt qua tijd wat langer geserveerd. Ik vind het personeel zeer vriendelijk en meegaand. Ik kom graag weer!
Ben hier geweest met school, voor 1 nacht. Het avondeten, spaghetti... de pasta was niet eens goed gekookt, de pasta was ook koud en de saus, die was ook niet lekker.. Heb de hele nacht er buikpijn van gehad rond 1:00 in de nacht heb ik van het slechte eten overgegeven. Ook vandaag had ik last van buikpijn Gelukkig was het ontbijt "oké" maar kwam ik ineens te weten dat de boter vervallen was?! En de fruitsap was zuur.. De kamer was wel in orde, alleen wat te harde matrassen, maar dat verschilt voor iedereen.
Heel onbeleefde vrouw achter de balie. Ontbijt en avond eten was gemiddeld. Vegetariërs hadden wel kip?!? Kamer was niet proper! Geen aanrader!!
De kamers waren ruim en schoon. Het ontbijt was goed. De receptie was maar een paar uur per dag geopend, dat was wel een beetje vreemd
Prima stopplaats voor een fietsvakantie. Ideale ligging om de prachtige stad Mechelen te verkennen rij nochtans wekelijks door Brugge.
Heel mooi gebouw en accomodaties. Personeel was onvriendelijk en hoge prijzen voor drank, meer dan in het centrum...
Alles in orde. Behalve het personeel. We waren 5 minuten binnen en er werd al met een zwarte lijst gedreigd.
Gastvrij, gezellig, een ontbijt buffet, prima douche en genoeg ruimte op de kamer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid