facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horta Ternat

Horta Ternat
Adres: Assesteenweg 115, 1740 Ternat, België
Telefoonnummer: 02 582 11 26
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Assesteenweg
Huisnummer: 115
Postcode: 1740


Openingstijden

maandag: 08:30–18:30
dinsdag: 08:30–18:30
woensdag: 08:30–18:30
donderdag: 08:30–18:30
vrijdag: 08:30–18:30
zaterdag: 08:30–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Marie Bouwcenter De Marie Bouwcenter 1 km Ruim een maand moeten wachten. Steeds te horen gekregen dat de producten er beide war...
Recensies
Op zoek naar een degelijke bbq en deze daar gevonden.nMedewerker van de bbq afdeling was zeer vriendelijk en stond ons met veel plezier te woord op al onze vragen.nNadat we beslist hadden om een bepaald model te kopen werd er voor ons een kar genomen en werd het item netjes op de kar geplaatst, toen we gingen afrekenen heeft deze medewerker op eigen initiatief ons nog geholpen om alles in te laden.nLang geleden dat ik ergens in een winkel nog zo een service ben tegengekomen, hier komen we zeker terug!
We waren eens gaan kijken voor een nieuwe bbq. Zeer goede uitleg gekregen over bepaalde toestellen... Ook bepaalde zaken ervan die we ook nog niet wisten, top! Bedankt hiervoor! Ook niet opdringerig om aan te kopen!
Net bestelling gedaan van bbq en laten leveren. Vriendelijke en behulpzame medewerkers én nog een korting gekregen vanwege zomeractie erbovenop. En daar heb ik zelf niet naar moeten vragen, ze stelden het spontaan voor. Dit maakt het verschil! Hier kom ik nog!
Leuke winkel, ruim assortiment. Vriendelijk personeel
Mooie tuin winkel en benodigdheden voor honden en katten tot planten voor de tuin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid