facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Marie Bouwcenter

De Marie Bouwcenter
Adres: Bodegemstraat 15, 1740 Ternat, België
Telefoonnummer: 02 582 13 47
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Bodegemstraat
Huisnummer: 15
Postcode: 1740


Openingstijden

maandag: 07:00–12:00, 12:30–18:00
dinsdag: 07:00–12:00, 12:30–18:00
woensdag: 07:00–12:00, 12:30–18:00
donderdag: 07:00–12:00, 12:30–18:00
vrijdag: 07:00–12:00, 12:30–18:00
zaterdag: 08:00–12:00, 13:00–16:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Horta Ternat Horta Ternat 1 km Op zoek naar een degelijke bbq en deze daar gevonden.nMedewerker van de bbq afdeling ...
Recensies
Ruim een maand moeten wachten. Steeds te horen gekregen dat de producten er beide waren. Vervolgens zouden ze binnen zijn in het magazijn. Na weer mailen toch niet meer leverbaar.nnDe persoon waar ik email contact mee had was erg vriendelijk en kan hier niets aan doen. Ze deed haar uiterste best. De andere medewerkers die ik aan de telefoon had waren ronduit onbeschoft. Ik zal in de toekomst geen zaken meer doen met deze firma.
Zeer vriendelijke personeel en veel keuze aan materialen!nToen ik en mijn vriendin begonnen aan onze nieuwbouw zaten we nog met veel vragen over afwerking, onze aannemer die al zijn materialen aankoopt bij De Marie had ons aangeraden om eens een kijkje te gaan nemen in hun toonzaal. Daar werden we vriendelijk geholpen en hebben we de keuze van de gevelsteen kunnen maken door het vergelijken van de staaltjes die er tentoon gesteld staan.nOok toen we een vloertegel gekozen hadden die later leverbaar was dan we wouden hebben ze voor ons direct gezocht naar een alternatief voor dezelfde prijs en nu deze geplaatst is zijn we zeer tevreden met het resultaat.nOok een dikke pluim aan de chauffeur die de levering proper op onze bouwgrond geplaatst heeft terwijl de werken bezig waren.nIn de toekomst zullen we voor ons terras af te werken zeker nog eens langskomen zodat we al een idee hebben hoe dit alles er zal uitzien, zo kunnen we zonder zorgen slapen als de werken uitgevoerd worden.
Ze hebben een zeer ruim gamma van bouwmaterialen en het personeel is altijd bereid te helpen indien er vragen zijn. Zo had ik een vraag over een afsluiting voor mijn tuin en de jobstudent heeft me zeer goed geholpen bij het zoeken naar de juiste afsluiting en me uitgelegd hoe ik deze het best kon plaatsen.nDe prijs kwaliteit is er zeer goed en zeer vriendelijk personeel.
Vriendelijke bediening, vergissing gebeurd in deuren. Bij het op te merken, hebben ze het nagegaan en onmiddellijk de juiste besteld. Moest er wel 2 x door heen en terug en wat vertraging om te plaatsen. Toch blijft hun correcte afhandeling me bij.
Een top familiebedrijf met een topservice. Ik ben er geweest achter materiaal voor de betonplaat voor mijn tuinhuis te kunnen gieten. Bij het bestellen aan de kassa hebben ze me perfect geholpen met berekenen van de hoeveelheid zakken die ik nodig had. De heftruckchauffeur, blijkbaar de jobstudent die daar op zaterdagen de klanten bediend, wist me te vertellen hoe ik het beste aan mijn projectje begon. Ik zeg het maar al te graag, een zeer vriendelijk familiebedrijf en een zeer goede jobstudent die weet wat hij zegt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid