facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horse House

Adres: Liersesteenweg 387, 2800 Mechelen (stad)
Telefoonnummer: 015/645977
Stad: Mechelen
Route: Liersesteenweg 387
Postcode: 2800


Recensies
We hadden een vraag over allergenen en de gastvrouw rolde met haar ogen we hadden op voorhand gebeld om te vragen of Horse House gerechten had zonder die bepaalde allergenen en er werd ons verzekerd dat dit kon. Met veel tegenzin ging ze aan de keuken vragen wat de alternatieven waren en we kregen 3 alternatieven voorgesteld waar ook het allergeen in zat. Dan maar scampi's gebakken in olie genomen, welke letterlijk 9 scampi's en diepvriesfrieten waren zonder garnituur. De ribbetjes werden lauw geserveerd. Het was duidelijk dat deze op voorhand klaargemaakt waren en wat op temperatuur werden gehouden. De ribben zaten ook vol met kraakbeen en vet en het vlees was dradig, smakeloos en droog. Voor ribben en vriendelijk personeel kan je beter ergens anders gaan eten. Naar het schijnt is het paard wel goed.
Honger is de beste saus wordt gezegd, en ik had honger als een paard. Maar zelf de beste saus kon de verlepte smaak van de verdroogde ribben niet opwaarderen tot een niveau dat het zou toelaten om enig genot uit mijn maaltijd te halen. In de plaats daarvan wordt er cocktailsaus geserveerd bij de ribben. Uiteindelijk dan toch niet zo'n vreemde combinatie als je weet dat het vlees eerder de textuur heeft van krab uit blik. Gelukkig waren de frieten zompig genoeg om de droogheid van het vlees te compenseren. De all-you-can-eat formule, hoe goedkoop ze ook mag zijn, is een doordachte business strategie wanneer je na de eerste hap je eetlust inruilt voor walging. Om toch af te sluiten met een positieve noot, na hier te hebben gegeten eet ik steeds vaker vegetarisch. Ik heb ervaren hoe dood smaakt, iets wat ik nu zoveel mogelijk probeer te vermijden.
We werden snel bediend tot onze verbazing maar dit was dan ook te merken aan het vlees, de ribben waren duidelijk al een tijdje geleden gebakken en hebben daarna in een verwamde vleestoog gelegen, ze waren al lauw, het vlees was van slechte kwaliteit, heel draads zoals pulled pork de frieten waren slecht gebakken, de bediener was ook wat in de war had ik de indruk, hij wist zelf niet wat het restaurant wel of niet had en is 1 keer een bestelling vergeten. Mijn conclusie: via social deal was het een aantrekkelijk aanbod 9,90€ a volonté ribben maar hier kom ik dus niet meer!
Deze onderneming probeert zich in de kijker te zetten door het meedoen aan "Groupon" acties Deze acties lopen nog steeds op de moment van schrijven Wanneer u belt voor een reservatie voor deze betaalde bon krijgt u grof weg als antwoord "wij doen niet meer mee aan Groupon ! voor die prijs kan u wel bij ons komen eten maar zonder bon niet" Om op deze manier valse reclame te verspreiden en mensen hier voor te laten betalen terwijl ze er niets met zijn is niet van deze beschaafde tijd. Na contact gehad te hebben met Groupon blijkt dat Horse-House nog steeds aan de actie gebonden is en nooit aangegeven heeft om hier mee te stoppen. Toch wordt er aan telefoon gezegd dat ze er al "2 mails" voor gestuurd hebben .. bewijs ? Dit vereist een intern onderzoek want ik laat mij niet beledigingen aan de telefoon dat ik enkel met een Groupon bon kan komen eten. Ik ken de zaak niet ik ben er nooit geweest een Groupon bon is juist de correcte manier om nieuwe consumenten een kans te geven de zaak te leren kennen maar op deze manier kan het niet door de beugel als er geld met gemoeid is en er zo kinderachtig gereageerd wordt.
Altijd lekker en meer dan voldaan weer buiten. Steeds een vriendelijke bediening. Zal er zeker nog veel komen eten.
meubilair is dringend aan vernieuwing toe ,een kuisproduct doet ook wonderen ,de frieten en het slaatje is van zeer slechte kwaliteit ,de parking kan ook een schoonheidsbehandeling verdienen en de containers afschermen met een afrastering dit nodigt niet uit ,de bediening is prima en vriendelijk,het vlees is lekker en uitstekend gegaard volgens het gevraagde ,voldoende grote van hoeveelheid , indien aan deze punten gewerkt worden kan dit een uitstekend restaurant worden
Geen bijzonder eten, slechte patat, zeker niet de rit waard vanuit het centrum. Daarnaast kan je er niet eens pinnen en het is ver lopen naar een automaat. Al met al niet iets om terug te keren.
Lekker eten, super vriendelijk. Altijd leuk om hier te komen eten.
Aangename prijs, goede en vriendelijke bediening, matige ribbetjes slecht gekruid en oké paardenbiefstuk.
Super, vriendelijke bediening en lekker eten. Vooral de paarden steak heel goeden de desserts,
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Horse House.

Mechelen steakrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Liersesteenweg 387 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Horse House adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Horse House. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Horse House delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Steakhous angus mechelen Steakhous angus mechelen 2 km Wij aten T-Bone en kipfilet. Porties zeer goed. Huiswijn rood erg lekker. Gegrilde gr...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid