facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Horecamaterialen De Meester Nv

Horecamaterialen De Meester Nv

Info

Horecamaterialen De Meester NV te Belsele (vlakbij Waasmunster, tussen Lokeren en Sint-Niklaas) is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden.
Onze toonzaal is meer dan 10.000m² groot, waar zowel particulieren als professionelen terecht kunnen.

Geschiedenis

Horecamaterialen De Meester NV te Belsele (vlakbij Waasmunster, tussen Lokeren en Sint-Niklaas) is specialist in keukengerei en horecabenodigdheden.
Onze toonzaal is meer dan 10.000m² groot, waar zowel particulieren als professionelen terecht kunnen.

Adres:
Telefoonnummer: 03 772 73 54
Stad: Belsele


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: De Meester horeca tweedehands, De Meester Belsele Openingsuren, Horecamateriaal Gent, De Meester horeca openingsuren, Demeester horeca Gistel, Demeester Zevekote, Horecamateriaal Roeselare, Horecamateriaal Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Remoortel powered by Trends & Trade Van Remoortel powered by Trends & Trade 292 meter Net heeeeel onbeleefd behandeld aan de balie. Wij waren nieuw en wisten de werking ni...
Recensies
Correctie: na mijn bijdrage hier onmiddellijk reactie gekregen van de zaak. Bleek dat ze mijn laatste mail niet ontvangen/gezien hadden. Kort samengevat: een correcte ruil werd alsnog uitgevoerd. Erg vriendelijk bediend geweest door verschillende personen. Bedankt daarvoor! Enige tijd terug kocht ik tassen + ondertassen. De ondertassen waren 0,5 mm ! te klein omdat die blijkbaar bij een iets kleiner model tas behoorden. Dit stond niet duidelijk aangegeven in de winkel. Bij de kassa werd dit ook niet opgemerkt. Ondanks het mini verschil staan de tassen erg wankel en zijn ze dus gevaarlijk bij warme vloeistoffen. Omruilen voor de correcte bleek ook niet meer mogelijk omdat ik de barcodes er al afgehaald had. Meer dan 24 euro gewoon het water in dus. Erg jammer....
Groot assortiment en heb er gevonden wat ik zocht. Aan de kassa bleek echter de geactiveerde prijs en de aangetekende prijs niet te kloppen. Toen we hen er vriendelijk op wezen kregen we te op een botte manier te horen dat het zo in het systeem staat. Mag ik jullie er op wijzen dat het wettelijk zo is dat de geactiveerde prijs de verkoopprijs is ongeacht wat er in jullie systeem staat. Dan moet je maar de prijs in jullie rekken aanpassen. Dat staat in het wetboek. Ook werd mijn bankkaart uit mijn handen getrokken omdat ik het niet snel genoeg in de terminal stak. Zeer gestresseerde winkelbediende die me ook stress gaf. Spijtig maar de volgende keer zoek ik mijn producten elders. Moest het enkel een gestresseerde medewerker zijn had ik geen negatieve beoordeling geplaatst iedereen kan eens een slechte dag hebben. maar een inbreuk op de consumentenwet met daarna een botte reactie kan echt niet. Lees maar na art. VI.3 tot 6 WER of gewoon googelen prijs aanduiding consumentenrecht.
Geen service voor particulieren. Ik zou iedereen willen afraden om als particulier een bestelling te plaatsen bij De Meester. Zelf hebben we het volgende meegemaakt: we plaatsen een bestelling in de winkel waarbij ons verteld wordt dat het product de volgende week geleverd wordt. De week erna willen we het product gaan afhalen. We rekenen af aan de kassa maar daar vinden ze het product niet. Uiteindelijk blijkt het product nog niet eens besteld te zijn! Plots spreken ze van een levering van enkele weken. Ze zullen ons op de hoogte houden. We wachten geduldig af maar horen niets meer van hen. Uiteindelijk zelf meermaals contact opgenomen. Telkens wordt gezegd dat het in orde komt. Uiteindelijk was de maat bij ons vol en hebben we na een maand de bestelling gecanceld. Daarbij hebben we meermaals weer contact moeten opnemen om ons geld terug te krijgen! Bespaar je dus deze lijdensweg en plaats je bestellingen ergens anders. Een gewaarschuwd man is er twee waard.
Een tweedehands diepvrieskast gekocht voor 800€. Diepvries zelf werkt perfect. Maar die werd vuil afgeleverd. Natuurlijk verwacht ik geen blinkend toestel. Maar de binnenkant, en vooral de buitenkant waren gewoon nog vuil. En dan heb ik het niet over stof. Gewoon vuil van gebruik. Je verwacht minstens een oppervlakkige reiniging als je een toestel koopt bij een horecamaterialen groothandel. Soit, denkend dat dit misschien gebruikelijk is, een zeer vriendelijke en formele mail gestuurd naar mevr. Nicky De Meester, met foto’s om het te staven, en de vraag of dit gebruikelijk is of al dan niet de bedoeling is dat deze vuil werd afgeleverd. Ze vindt het blijkbaar niet nodig om te antwoorden. Ook niet op een tweede mail. Treurig.
Prima winkel! Vriendelijk personeel, vlotte service, toegankelijk voor horeca en particulieren en de belangrijkste troef is toch wel dat ze een enorm groot aanbod hebben. Ik raad het zeker iedereen aan om daar eens langs te gaan!
Dienst na verkoop verdient niet eens 1 ster. 14 dagen aan het wachten op een koeltechnieker die al 2 keer gezegd had die morgen ging komen. Krijg ik telefon dat die frigo is te goedkoop om technieker langs te sturen en jullie wonen te ver. Het is 2de haand en er staat 6 maanden garantie op en die werk niet vanaf begin. Ik moet het terug brengen zeggen ze. Het is groot daarom heb ik aan hun gevraagd om te laten leveren. Hoe kan ik het terug brengen ? What a service !!! Update!!!was al vanaf eerste dag kaput en nu moet ik bijna 100 euro betalen om het weg te krijgen.
Op zaterdag kocht ik bij thuiskomst 4 pizzaplaatjes en zoals gewoonlijk waste ik ze met een spons en afwasmiddel en deze pizzaplaatjes lieten veel roest vrij en waren niet geschikt voor gebruik. op dinsdag ging ik ze vervangen door iets anders en werd met grote woede begroet door een vrouw. ze was erg boos en vertelde me dat ik de pizzaplaatjes niet kon retourneren of vervangen. zeer onprofessioneel zonder enig respect zonder enige hulp. WEES VOORZICHTIG MET WAT U KOOPT, WANT U ZULT VERRAST ZIJN DOOR DE HOUDING IN HET GEVAL VAN EEN MOGELIJKE RETOUR VAN EEN AANKOOP... DEZE PIZZAPANNEN ZIJN NOOIT GEBRUIKT...GEWASSEN VOOR GEBRUIK MAAR TOEN IK ZAG DAT ZE ROESTIG WAREN EN ALLEEN DIT. ZE PROBEREN ME SCHULDIG TE MAKEN AAN DEZE STAAT VAN DE PANNEN. MAAR IK HEB ZE NOOIT GEBRUIKT, ZE PROBEREN OOK ME EEN GEVOEL VAN SCHULD OP TE DRINGEN DOOR MIJ TE VERTELLEN DAT HUN WERKNEMER VRIENDELIJK WAS. NEE NEE DE WERKNEMER WAS WOEDEND EN NIET VRIENDELIJK...
Enorm veel problemen en kosten al gehad aan de frigo’s die ik er gekocht heb. Topcold wordt door hun aangeraden, maar al 4 x technieker moeten laten komen in 2 jaar tijd. Natuurlijk na dat de korte garantie die ze geven al vervallen was.
Zeer tevreden met al onze aankopen en met klein budget is er heel veel mogelijk. Aanrader!!! Design meubilair!!! Lokale bedrijven steunen blijft de boodschap!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid