facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HOFsite

Info

De HOFsite is een plek die mensen bijeenbrengt, want ondernemen doe je sámen. Een plek waar je groeit naar een creatief resultaat in een natuurlijke en inspirerende omgeving, die tegelijkertijd vertrouwd aanvoelt.



"HOFsite is een plek die mensen bijeenbrengt, want ondernemen doe je samen.Een plek waar je groeit naar een creatief resultaat in een natuurlijke en inspirerende omgeving, die tegelijkertijd vertrouwd aanvoelt."
Adres: Brigade Pironstraat 2, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32495234742
Stad: Temse
Route: Brigade Pironstraat 2
Postcode: 9140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KodouZ KodouZ 324 meter Vriendelijke bediening en gerechten allemaal zéér netjes afgewerkt. Prijs/kwaliteit e...
Buurthuis Den Boodt Buurthuis Den Boodt 1 km Een hele fijne en vlotte bediening
Lokaal dienstencentrum 't Achterpoortje Lokaal dienstencentrum 't Achterpoortje 1 km We zijn een gezellige ontmoetingsplaats zijn die open staat voor alle mensen uit Tem...
Vnails Vnails 1 km
Boomwerken Lars D'hondt Boomwerken Lars D'hondt 1 km Bij mij kan je terecht voor alles wat met bomen te maken heeft. - Snoeien van bestaa...
Agence Présence Agence Présence 2 km Valerie zorgt altijd voor een geslaagd resultaat. Met haar positieve drive slaagt ze ...
MJM klus & karwei MJM klus & karwei 2 km Klussen en karweien: herstellingen, tegels, parket, kleine renovaties, ...
Berten x Woodie Berten x Woodie 2 km Tailormade interior & builds
Nagelstudio My_azur Nagelstudio My_azur 2 km nagelstyliste
Mauvi Services Mauvi Services 3 km Freelance lasser voor zowel particulieren als bedrijven. Voor alle soorten laswerk ka...
Anneke Snoep Anneke Snoep 3 km Fijne mensen. Hebben nu ook snoeptaarten. Je bent er als klant echt koning. Heel behu...
Recensies
Het was ontzettend leuk om onze internationale gasten bij HOFsite te mogen ontvangen. De meeting ruimte en locatie in het algemeen is top. Ook een dikke pluim voor de ontvangst en het eten, wij komen zeker terug!
Ideale locatie om een offside meeting te organiseren. Heel vriendelijk en attente gastvrouw. Perfect verzorgde lunch in een mooie setting, je hebt zelfs de mogelijkheid om buiten te lunchen onder de overkapping met warmtestralers bij frisser weer.
Vandaag super goeie cursus/retraite meegemaakt met m’n collega’s van Verhaert- Masters in Innovation, in deze aangename ruimte waar je jezelf meteen thuis voelt. De verse soep ‘s middags versterkte dat huisgevoel helemaal.
Zeer rustige omgeving, mooi ingericht en super praktisch om af te spreken in grotere groepen. Marjan is enorm gastvriendelijk. De lunch heeft zeker gesmaakt!
Uitstekende gastvrouw in een geweldige omgeving met overheerlijk eten en kwaliteitsvolle IT applicaties. Een echte aanrader om met je team te brainstormen of gezellig samen te zijn!
-Geweldig mooie locatie. -Mogelijkheid tot binnen of buiten te vergaderen. -Snacks tussendoor en lunch waren perfect voorzien. -Eigenaars waren zelf aanwezig voor alles in goede baan te leiden, enorm sympathieke mensen.
Door onze firma gebruikt als centrale vergaderzaal en zeer fijne locatie. Enorm fijne mensen en een heel mooie lunch. zal zeker niet rouwig zijn als we deze locatie nogmaals gebruiken.
Heerlijke plek om in een mooie en rustgevende omgeving training te volgen of een off-site meeting bij te wonen. Instant ontzorgd gevoel!
Best gezellig Café met goede bediening en betaalbare maaltijden . Prijs/kwaliteit ruim ok.
Enorm in de watten gelegd door Marjan! Ze zorgde ervoor dat ons team niks te kort kwam, zowel tijdens onze strategische meeting als de ontspanning daarna. Een groene oase waar alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid